Fudge – med smag af snickers
Can we just take a moment?…
Okay.. Disse labaner her er altså bare næsten FOR farlige at give sig i kast med. Jeg mener, hvis du har tendens til ikke at have en stopklods, når det kommer til indtagelsen af lækkerheder, så advarer jeg lige på forhånd: disse fudgestykker er vanedannende gode!
Er du endnu ikke skræmt væk, men tør du derimod godt at bevæge dig ud i fudgeheaven, så synes jeg bestemt ikke, du skal snydes for denne opskrift, som i bogstaveligste forstand ikke tager mere end et par minutter at klaske sammen. Ingredienslisten er – som altid – meget kortfattet og indeholder blot de ting, som jeg anbefaler altid lige at have stående på hylden. Således er der aldrig helt så langt fra cravings til færdige kreationer 😉
Til en portion fudge, som giver ca. 12-14 stk. à ca. 2 cm længde, skal du bruge:
- 3 spsk peanut butter (brugte creamy/smooth)
- 3 spsk kokosolie (brugte uden smag, men med kan også sagtens anvendes)
- 3 spsk kakaopulver med top
- 1,5 spsk Isis sød
Start med at smelte kokosolien ved laveste varme. Rør nu kakaopulver og sød ud deri – når massen er helt klumpfri, smager du til – måske der skal tilsættes mere sød. Nu tilsætter du peanut butter, som piskes godt ud i chokolademassen (skru evt. en smule op for blusset), når den er helt jævn, hælder du hele molevitten over i en passende form beklædt med bagepapir. Lad den sætte sig i køleskabet i 1-2 timer, hvorefter du kan skære den faste fudge i passende stykker, som sidenhen opbevares på køl <3
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu