Hjemmelavet chokolade på 10 minutter

Krydret chai med chokoladeskeer

Survival-drik i disse kolde dage <3

Er der noget mere lækkert end at lune sig på en kop varm et-eller-andet, mens det sneer uden for vinduet? Det skulle måske lige være at toppe drikken med en omgang hjemmelavet chokolade, som passende kan dumpes ned i denne smagfulde chai bare for at skrue lidt op for lækkerhedsfaktoren 😉

Umiddelbart er det primært julens krydderier, der gør sig gældende i denne drik, men personligt holder jeg så meget af netop disse smage, at jeg synes, det ville være en skam at indskrænke deres anvendelse til blot én måned om året. Lad os da nyde og ikke mindst hylde naturens egne ingredienser så meget som muligt uden at blive dikteret hvornår 😀

Til 3 kaffekopper skal du bruge:

Start med at varme mælken op med alle ingredienserne (på nær sød) og læg også den flækkede, udskrabede vanillestang ved. Lad drikken stå og simre så længe som muligt for at få størst muligt udbytte af de forskellige krydderier – husk dog omrøring så det ikke ender med brændt mælk. Smag til med sød og hæld chaien gennem en sigte for at sortere de hele krydderier fra. Server gerne det endelige resultat med noget hjemmelavet chokolade (lavet i forme som disse), hvilket tilfører drikken en skøn chokoladesmag <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet chokolade på 10 minutter