Sprøde grønkålschips

Rosinruller med kokos & kanel | Raisin rolls with coconut & cinnamon

Disse små ruller gemmer på en kæmpe smagsoplevelse! <3 (English recipe below)

Hemmeligheden bag disse rullers skønne sødme skal findes i rosinerne. De små tørrede frugter bidrager nemlig med en helt særlig sød smag, som sammen med dadlerne tager snackrullerne til et helt andet niveau!

Rosinens særprægede og ikke mindst unikke smagssammensætning gør, at den tilfører rullerne en helt perfekt og naturligt forekommende syre, som spiller særdeles godt op imod den sødme, de tørrede druer ligeledes er sprængfyldt med.

   

Jeg må simpelthen erkende, at de små sorte frugter kan skabe store mirakler, så efter at have fremtryllet disse ruller er jeg i den grad blevet overbevist om, at rosiner bør indgå i langt flere kreationer fremover 🙂

Jeg har altid elsket rosiner og nyder at spise dem direkte fra bøtten – men ved at tilføje dem i snacks som denne, hvor både kerner, kokos og kanel indgår, sikrer man ikke blot et stabilt blodsukker, men lige såvel en smagsoplevelse og tilfredsstillelse, som mange vil finde tillokkende 😉

   

Bedst af alt er nu fremgangsmåden og ikke mindst ingredienslisten, som er så såre simpel, at en overvejelse om at gå i køkkenet vil virke overflødig 😀 – Her får du opskriften på de delikate ruller.

Til 27 stk. / serves 27:

  • 6 friske dadler (udstenede) / 6 fresh dates, pitted
  • 3 dl. rosiner (uden tilsat olie) / 3 dl raisins (with no oil added)
  • 2 dl. solsikkekerner / 2 dl sunflower seeds
  • 2 dl. kokosmel (+ til rulning) / 2 dl shredded coconut (+ extra for coating)
  • 2 spsk. kanelpulver / 2 tbsp cinnamon powder

Prop alle ingredienserne i din foodprocessor og blend på fuld styrke med et par stop undervejs for at skrabe massen sammen. Når dejen har den rette konsistens (er så findelt, som du ønsker), triller du den til ruller, vender disse i kokos og sætter dem på køl, hvor de ligeledes opbevares i en lufttæt beholder <3

English:

Pop all the ingredients into your food processor and blend on high speed with a few stops in order to scrape down the sides. When the texture is finely chopped and holds its shape when shaped, you roll the mixture into small rolls and coat them in with shredded coconut. Let set in fridge and store them there afterwards in an airtight container <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde grønkålschips