Fudge med bid | Chewy fudge

Rosinbrød med kerner & kanel

Brød, brød og atter brød <3

Når du længes efter et sødmefuldt brød med den helt rette konsistens, og tiden måske samtidig er knap, så kan jeg på det kraftigste anbefale at lave dette brød!

Smagen er så lækker, tænderne har lidt at arbejde med og ingredienserne har du med garanti allerede i huset 🙂 Opskriften, jeg her vil dele med dig, minder meget om det madbrød, jeg allerede har liggende herinde, hvilket er et udtryk for, at brødet kan varieres i det uendelige og ende i lige den retning, du ønsker at behage dine smagsløg 😉

Dette brød, som hører til i den lidt sødere kategori, bliver bestemt ikke ringere af at blive smurt med et lag kokosolie – især når det stadig er lidt lunt. Rist eventuelt skiverne lidt på brødristeren de efterfølgende dage for at få den smeltende smøreffekt, som din krop vil elske dig for 😉

– Peanut butter er selvfølgelig slet heller ikke dumt ovenpå, ligesom hjemmelavet syltetøj ville spille utroligt godt sammen med rosinerne og kanelet i brødet 🙂

Til et brød skal du bruge:

  • 2 æg
  • 2-3 spsk. kanelpulver
  • 4 dl. havregryn
  • 3 dl. vand
  • 1 dl. solsikkekerner (eller din ønskede mængde)
  • 1 dl. rosiner (eller din ønskede mængde)

Start med at piske æggene godt sammen med kanelpulveret. Tilsæt rosiner og solsikkekerner og vend nu havregryn i. Tilsæt væske og vend det hele godt sammen – brug gerne en dejskraber – massen vil være meget våd i det. Beklæd en brødform med bagepapir, hæld dejen deri og bag brødet ved 200°C i 20-25 minutter. Tag straks brødet ud af formen, befri det fra bagepapir og stil til afkøling på en bagerist. Opbevar brødet i en tætlukket frostpose på køl <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fudge med bid | Chewy fudge