Bagt havregrød med æble & rødbede

Chokolade med påskefyld

Mmm.. Hjemmelavet chokolade med en frisk og flydende midte <3

Da jeg modtog de nye Zero Toppings fra Bodylab, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at de tropiske smage ville gøre det godt i en omgang hjemmelavet chokolade. Og nu hvor påsken har meldt sin ankomst, er det jo oplagt at de farverige toppings skal pryde påskens sunde slikfad 🙂

De nye smage, som jeg har gjort brug af i denne opskrift, er ananas og passionsfrugt, som begge er utroligt friske og autentiske i smagen. Personligt synes jeg i hvert fald ikke, at der er noget som helst syntetisk over dem, hvilket, jeg desværre ofte synes, kan være kendetegnende for sådanne produkter.

Opskriften her er super simpel og ej heller særlig tidskrævende; hjemmelavet chokolade er nemlig noget af det nemmeste at lave selv! Det kræver blot tre ingredienser plus det fyld, du eventuelt ønsker at opgradere laderne med 😉

Alt, du skal bruge, er:

Tag nogle store skefulde kokosolie og smelt det over laveste varme i en gryde. Rør nu kakaopulver ud deri (for en tykkere kakaomasse brug da lidt flere skefulde kakaopulver end kokosolie). Smag til sidst til med sødemiddel og fyld dine forme med ca. 1/3 chokolade. Lad det stivne på frost (tager blot et par minutter), tryk lidt topping på den frosne del og sæt det kort på frys igen før du til sidst fylder resten af formen med chokolade, som så sættes tilbage i fryseren. Stykkerne falder ud af formen (ved brug af en i hård plast) ved et hårdt slag mod bordpladen. Efterfølgende bør de opbevares på frost for at bevare det bedste knæk <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagt havregrød med æble & rødbede