Konfektbarer med hindbærprotein
Da Bodylab netop i dag lancerer en helt ny proteinpulver med smag af hindbær og hvid chokolade, kunne jeg da ikke dy mig for straks at gå i køkkenet og prøve at fremtrylle et eller andet lækkert deraf 😀
Bedst af alt indeholder opskriften blot tre ingredienser plus eventuelt drys, og så laver den nærmest sig selv (foodprocessor to the rescue!) 😉 Barerne kan varieres i det uendelige, ligesom smagen let kan justeres alt efter hvilket proteinpulver, du vælger at tilsætte. Jeg tror, jeg skal prøve med risprotein næste gang, da de konfektstykker, jeg sidst fik lavet, var super lækre!
Til en form med målene 13 x 18 cm. brugte jeg:
- 200 g. mandler
- 30 g. Whey 100 White Chocolate Raspberry
- Pasteuriseret æggehvide (brugte nok, hvad der svarer til 2,5-3 stk.)
- Frysetørrede hindbær
Hæld mandler og proteinpulver i din foodprocessor og blend indtil det har en nogenlunde fin tekstur. Tilsæt nu æggehvide indtil massen samler sig og bliver klæbrig og konfektagtig. Beklæd en form med film og tryk dejen ud deri (for at undgå for meget klister på fingrene brug da noget af filmen som “låg”). Drys til sidst med lide frysetørrede hindbær og tryk dem let ned i massen (igen med film som låg). Lad dejen sætte sig et par timer på køl før den skæres ud til mindre barer <3
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu