Chokolade med påskefyld

Konfektbarer med hindbærprotein

Mmm.. Smagen af sommer <3

Hvem siger, at konfekt kun bør indtages til jul og påske? Ja, ikke mig i hvert fald! Og da slet ikke når man kan få en så sommerlig, frisk og eksotisk smag frem, som jeg her har præsteret!

Da Bodylab netop i dag lancerer en helt ny proteinpulver med smag af hindbær og hvid chokolade, kunne jeg da ikke dy mig for straks at gå i køkkenet og prøve at fremtrylle et eller andet lækkert deraf 😀

Og med den intense smag (og duft ikke mindst!), som pulveret besidder, kan det næsten ikke undgås, at resultatet bliver derefter! Den originale marcipan får altså lige et nøk op ad konfektskalaen med de sommerlige noter fra proteinet, og så er konsistensen bare for lækker at sætte tænderne i!

Bedst af alt indeholder opskriften blot tre ingredienser plus eventuelt drys, og så laver den nærmest sig selv (foodprocessor to the rescue!) 😉 Barerne kan varieres i det uendelige, ligesom smagen let kan justeres alt efter hvilket proteinpulver, du vælger at tilsætte. Jeg tror, jeg skal prøve med risprotein næste gang, da de konfektstykker, jeg sidst fik lavet, var super lækre!

Til en form med målene 13 x 18 cm. brugte jeg:

Hæld mandler og proteinpulver i din foodprocessor og blend indtil det har en nogenlunde fin tekstur. Tilsæt nu æggehvide indtil massen samler sig og bliver klæbrig og konfektagtig. Beklæd en form med film og tryk dejen ud deri (for at undgå for meget klister på fingrene brug da noget af filmen som “låg”). Drys til sidst med lide frysetørrede hindbær og tryk dem let ned i massen (igen med film som låg). Lad dejen sætte sig et par timer på køl før den skæres ud til mindre barer <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade med påskefyld