Raw bounty

Proteinrige muffins med bærfyld | Jam-filled protein packed muffins

Saftige, svampede muffins med blot tre ingredienser <3 (English recipe below)

Tro det eller ej, men disse muffins kræver virkelig ikke andet end bananer, proteinpulver og lidt havregryn! For at “peppe” det søde bagværk lidt op har jeg valgt at fylde midten ud med et par skefulde af min hjemmelavede syltetøj.

Muffinsene er super saftige, lækre luftige og tager rundt regnet ingen tid at kreere – altså er der ikke rigtig nogen undskyldning for ikke at lave lidt sødt til ganen, som samtidig giver én alt det bedste: vitaminer og antioxidanter fra bærerne i syltetøjet, proteiner fra pulveret og gode kulhydrater samt naturligt sukker fra bananerne. – Ergo den ideelle dessert, ikke sandt? 😉

Du kan helt selv lege videre med smagene ved at bruge en anden proteinpulver end den, jeg har brugt her: hindbær/hvid chokolade fra Bodylab. Du kan ligeledes fylde dine muffins med knas frem for syltetøj, friske bær, tørrede frugter eller måske en klat Proteinella eller en hjemmelavet variant?! Mums!

Til 10 muffins skal du bruge / gives 10 muffins:

Start med at blende bananerne til flydende konsistens. Tilsæt nu proteinpulver og blend det godt. Til sidst tilsættes havregryn, og massen blendes godt igennem en sidste gang. Fyld nu muffinsformene* halvt op med dej, put et par teskefulde syltetøj i midten af dejen og hæld resten af bananmassen henover. Bag muffinsene i 15 minutter ved 180°C og lad dem afkøle i formene, så de kan sætte sig helt. Opbevares sidenhen på køl <3

English:

First up you blend the bananas until liquid. Then add the protein powder and blend it well. At last you add the oats and blend it all one last time on high speed until homogeneous. Pour the dough halfway up into silicone muffin molds, place a few teaspoons of jam in the center of the dough and pour the rest of the banana lump on top. Bake your muffins for 15 minutes at 180°C and let cool in the muffin molds until set. Store in an airtight container in the fridge afterwards <3

*Brug helst silikone. Ejes dette ikke så brug med fordel papirsforme i stedet. Metal vil nemlig give problemer med at få dejen til at slippe. Jeg placerede mine silikoneforme i en bradepande beregnet til muffins. – Alternativt kan du blot placere dine silikoneforme i en normal bradepande <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raw bounty