Proteinrige muffins med bærfyld | Jam-filled protein packed muffins

Proteinrig varm kakao | Protein packed hot chocolate

Selvom årstiden siger sommer, skal der stadig være plads til varm chokolade 😉 (English recipe below)

– Og specielt en proteinrig en af slagsen, der smager af nøddesmør 😀 Denne varme kakao er nok noget af det simpleste du længe har stødt på, og derfor skal der virkelig ikke megen overvejelse til, før man bikser en sammen!

Ikke nok med at opskriften er lige til at gå til, så er smagen altså lige i skabet! Drikken smager syndigt sødt og har en perfekt cremet konsistens, samtidig med at den tilfører én en masse gode proteiner. – Såå, what’s not to like? 😀

Det er Bodylabs nye Whey proteinpulver, som spiller hovedrollen i denne kreation. Den er kommet til stærkt inspireret af den populære Proteinella og går altså under samme navn: Whey 100 Proteinella. Herligheden har en super autentisk chokoladesmag, som virkelig spiller godt sammen med hasselnøddenoterne, der alt i alt bare skaber en genial og lækker drik mikset med væske. Jeg har drukket den kold som varm, og begge dele er et hit hos mig!

Man kan helt selv lege videre med smagene i denne opskrift ved eksempelvis at eksperimentere med mælkevarianterne. Selv brugte jeg blot minimælk, men jeg tænker, at en hjemmelavet hasselnøddemælk ville gå perfekt sammen med dette pulver!

Til to små eller et stort krus brugte jeg / serves two small mugs:

  • 300 ml. mælk (din foretrukne variant) / 300 ml milk of choice
  • 20 g. Whey 100 Proteinella / 20 g protein powder – I used this one with chocolate/hazelnut flavor
  • Mælkeskum og sigtet kakao til pynt / Milk foam and cocoa powder for “garnish”

Start med at hælde mælken i din shaker* og opvarm den uden låg i mikroovnen i et par minutter. Når mælken har ønsket temperatur, tilsætter du proteinpulver, sætter låg på og giver det hele en ordentlig rystetur. Hæld den varme chokolade i krus og top med mælkeskum samt siget kakaopulver <3

*Det er en god idé at have en shaker til formålet, hvis ikke dette er tilfældet, kan du blot bruge en blender, meljævner eller lignende. Selv brugte jeg Bodylabs nye shaker, som tåler alt fra nedfrysning til opvarmning og desuden er BPA-fri.

English:

Pour the milk into a microwave safe shaker bottle or heat up the milk on the stove. When desired temperature is reached, add the protein powder to the shaker bottle (pour the milk into a blender or something alike if using the stove method) and shake it all very well right away so that the protein powder will not have time to  “separate” when meeting the warm milk. When the drink is perfectly mixed pour it into two small mugs and decorate with milk foam and cocoa dust <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrige muffins med bærfyld | Jam-filled protein packed muffins