Svampet madbrød med urter | Spongy bread with herbs

Proteinrige pindis – blot to ingredienser | Protein packed popsicles – only two ingredients

Jeps, bare to ingredienser og sommerens afkølende snack er sikret 😀 (English recipe below)

Én ting er sikkert: fryseren kommer til at bugne af ispinde fra nu af og sommeren over, da det simpelthen ville være dumt IKKE at følge denne opskrift om og om igen!

For noget så simpelt som to ingredienser er da lige til at overskue. Mælk, proteinpulver og en blender er alt, du skal bruge for at fremtrylle et par lækre ispinde. Og så selvfølgelig en form af en eller anden slags. Jeg brugte en som denne, hvor jeg stak festlige sugerør i som pinde. Ellers findes der også mange smarte opsatser i helt almindelige dagligvarebutikker 🙂

Det lækre ved denne is er, at smagen så slet som ingenting kan varieres og tilpasses alt efter smag og behag. Disse har smag af Bodylabs hindbær og hvid chokolade, men er man eksempelvis mere til pistacie, kokos eller mørk chokolade, tilsætter man blot et proteinpulver af en sådan variant.

Pistacie bliver helt klart min næste kreation, men jeg er dog super begejstret for denne smag, da den virkelig emmer af sol og sommer, samtidig med at den minder mig og cremede og syndige milkshakes. Mums! 😀

Til ca. 12 ispinde (afhængig af isformens str.) skal du bruge / Serves approx. 12 popsicles (depending on the popsicle form you use):

Vej tingene af i din blender og blend på fuld styrke i et stykke tid til din “shake” er godt cremet og fluffy. Hæld blandingen i forme, stik pinde deri og lad isene sætte sig i fryseren – gerne natten over. Bruger du silikoneforme som jeg placér dem da på et spækbræt, så de står stabilt i fryseren, mens de sætter sig. Siden, der vender opad, vil være “skummet” i udseendet grundet shakens fluffy konsistens fra start af, men når isen vendes ud af formen, har den et klart udseende <3

English:

Weigh the ingredients directly into your blender and mix it all on high speed until you have a creamy and fluffy “shake”. Pour this into popsicle forms, pop a stick into it and let the ice cream set in the freezer for a few hours. – I used silicone molds – if you do so as well, then place them on a cutting board, so that they’ll be stable while setting. The side pointing “up” will have a foamy appearance (due to the shake’s fluffy texture before freezing) but when flipping out, the popsicle will look clear <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampet madbrød med urter | Spongy bread with herbs