Fudge med spirulina | Fudge with spirulina

Pizzamuffins med ketchupfyld | Ketchup-filled pizza muffins

Oregano, hvidløg og ketchup: pizza på en hel ny måde! 😉 (English recipe below)

Nøj for en skøn mundfuld! – Disse madmuffins er altså et hit, når man lige trænger til et spicy indslag mellem alle de (sunde) søde sager, det efterhånden kan blive til 😀

Det er endnu engang Bodylab, som har lanceret nye lækre produkter, der bare har smag, kvalitet og nemhed i højsædet! Som noget helt nyt har de denne gang gjort sig i det krydrede hjørne, hvilket har resulteret i to krydderiblandinger – en med hvidløg og urter samt en anden med god styrke i form af chili. Kendetegnende for begge krydderiblandinger er, at de hverken er tilsat sukker eller salt, men kun rene krydderier! We like 😉

De har ligeledes lavet en super smagfuld ketchup, hvis autentiske smag sendte mig direkte tilbage til barndommen! I denne er der heller ikke tilsat sukker, hvorfor dens gode smag altså kan nydes med ret så god samvittighed 😀

I denne opskrift har jeg gjort brug af krydderiblandingen med hvidløg og urter samt den hurtigt vanedannende ketchup 😀 – Selv synes jeg, at disse muffins er ret så geniale og et lækkert, sundt bud på en ny måde at spise “pizza” på. – Bagværket kan til hver en tid fyldes med ekstra sager som ost, grøntsager og kødtern, eller hvad man lige lyster 🙂

Til 9 muffins skal du bruge / Serves 9 muffins:

Prop alle ingredienserne i din foodprocessor (undtagen ketchup) og blend det til en ensartet, klistret masse. Fyld muffinsforme af silikone ca. halvt op med dej og fugt bagsiden af en ske for at glatte dejen ordentligt ud da den vil være lidt klistret. Tryk ønsket mængde ketchup ud derpå og fyld så resten af dejen i den restende del af formen og gentag proceduren med den våde ske. Bag dine muffins ved 200°C i 15 minutter og befri dem straks fra formene for at sætte dem til afkøling på en bagerist. Opbevares sidenhen på køl <3

English:

Pop all the ingredients into your food processor (except from the ketchup) and blend until homogeneous and a bit sticky. Scoop the dough halfway up into silicone muffin molds and wet the back of a spoon in order to flatten the sticky dough. Place the amount of ketchup you would like onto the bottom layer and scoop the rest of the dough on top – repeat the procedure with the wet spoon. Bake your muffins at 200°C for 15 minutes and release them immediately from the silicone molds so that they can cool completely on a baking rack. Store in the fridge afterwards <3 

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fudge med spirulina | Fudge with spirulina