Rosinkugler med lucuma & kokos | Raisin balls with lucuma & coconut

Bananbrød med kokos | Banana bread with coconut

Mmm.. Samspillet mellem kokos og banan er hittet! <3 (English recipe below)

Jeg synes, at det er ved at være et godt stykke tid siden, at jeg sidst har haft et bananbrød i huset, hvorfor det var på sin plads, at få omtryllet et par af de modne bananer i køleren til verdens bedste brød 😉

Jeg tilsætter for det meste kokos til mine bananbrød, da jeg er SÅ kæmpe fan af den delikate smag, melet bidrager med. Sammen med de søde bananer går det hele op i en højere enhed, og smurt med et godt lag peanut butter, ja så hører jeg altså nærmest englene synge 😉

Jeg har fundet ud af, at det bare gør noget godt at tilsætte æg til brødet – ét er, at det hæver lidt mere, noget andet er den meget svampede konsistens, man opnår. Jeg er ligeledes begyndt blot at proppe alle komponenterne i  min foodprocessor, hvilket har gjort vejen til yndlingsbrødet noget lettere 😉

Til brødet skal du bruge / you’ll need:

  • 3 små, modne bananer (ca. 300 g.) + 1 til pynt / 3 small, ripe bananas (approx. 300 g) + 1 for decoration
  • 150 g. havregryn / 150 g quick oats
  • 50 g. kokosmel / 50 g shredded coconut
  • 2 æg / 2 eggs
  • 1 dl. vand / 1 dl water

Put alle ingredienserne (på nær den ene banan, som er til pynt)  i din foodprocessor og blend indtil en ensartet masse. Hæld den cremede dej i en brødform beklædt med bagepapir, skær den resterende banan på tværs – placér denne i dejen – og bag så brødet ved 200°C i 40 minutter. Befri forsigtigt brødet fra bagepapiret og sæt til afkøling på en bagerist hvor det vil sætte sig mere, når det er afkølet. Opbevar dit brød i en tætlukket pose på køl <3

English:

Pop all the ingredients (except from the 1 banana you’ll use as garnish) into your food processor and blend until homogeneous. Pour the creamy dough into a bread tin lined with parchment paper, divide the last banana into to halves, place it in the dough, and bake the loaf at 200°C for 40 minutes. Carefully, release the bread from the paper and let cool on a baking rack. It will be firm when once cooled. Store the bread in a freezing bag in the fridge afterwards <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosinkugler med lucuma & kokos | Raisin balls with lucuma & coconut