Svampet & simpel banankage | Moist & simple banana cake
Med 2 liter økologiske æggehvider i huset fra Bodylab er det ligeledes et sandt slaraffenland at slå sig løs i køkkenet, da der jo snart ingen grænser er for, hvad man kan få kreeret! 😀
Efter adskillige bananbrød samt mine lækre proteinrige muffins har jeg lidt erfaret, at jeg for mit vedkommende aldrig går galt i byen ved at tilsætte bananer til mine kreationer. Det bliver bare så svampet, sødt og smagfuldt på én og samme tid, hvilket vi jo alle elsker, ikke sandt?
Til et fad med målene 22 x 22 cm. skal du bruge / for a 22 x 22 cm. baking pan, you?ll need:
- 4 modne bananer (ca. 380 g.) / 4 ripe bananas (about 380 g)
- 250 g. havregryn / 250 g quick oats
- 200 g. pasteuriseret æggehvide / 200 g pasteurized egg white
- 8 friske jordbær, halveret / 8 fresh strawberries, halved
Put alle ingredienserne i din foodprocessor (undtagen jordbær) og blend indtil cremet og ensartet konsistens. Hæld dejen i en bageform/et ildfast fad beklædt med bagepapir, placer de halverede jordbær deri og bag kagen ved 170°C i 25 minutter. Lad kagen køle af i formen sat på en bagerist. Når den er nogenlunde kold, kan bagepapiret fjernes. Opbevar efterfølgende kagen i en lufttæt beholder på køl <3
English:
Pop all the ingredients (except from the strawberries) into your food processor and blend until creamy and homogeneous. Pour the dough into a baking pan lined with parchment paper and place the halved strawberries in the dough. Bake the cake at 170°C for 25 minutes. Let the cake cool in the pan placed on a baking rack. When the cake is more or less cooled, the parchment paper can be removed. Store the cake in an airtight container in the fridge afterwards <3
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu