Svampet & glutenfrit gulerodsbrød | Moist & gluten-free carrot bread

Fiberrige kakaokugler | High fiber cocoa balls

Lækre kugler på blot fire ingredienser! <3 (English recipe below)

Disse kakaokugler er den helt perfekte snack, når lysten til lidt lækkert melder sig! De indeholder intet andet end dadler, peanut butter, havregryn og kakaofibre, hvilket er den skønneste sammensætning 😀

Kakaofiberen, som jeg ligeledes brugte i min nobake brownie, er fra Natuzone, som også står bag to andre lækre, plantebaserede produkter – nemlig sojaprotein og ærteprotein. Især kakaofiberen er jeg ret begejstret for, da det har en langt sødere smag end det mere gængse kakaopulver.

Kakaofiberen gør det SÅ godt i disse kugler. De får en super delikat chokoladesmag, og sammen med de knasende sesamfrø, er ens snackbehov altså så godt som opfyldt 😉

Kakaokuglerne minder lidt om mine carobkugler, som hele familien er ret så begejstrede for. – Og jeg fornemmer lidt, at det går i samme retning med disse skønheder 😀

Til 17 kugler skal du bruge / serves 17 balls:

  • 150 g. friske dadler (udstenet vægt) / 150 g fresh dates, pitted
  • 70 g. peanut butter (jeg brugte crunchy) / 70 g peanut butter (I used crunchy)
  • 40 g. havregryn / 40 g quick oats
  • 15 g. kakaofibre / 15 g cocoa fibre
  • Sesamfrø / sesame seeds

Prop alle ingredienserne (på nær sesamfrø) i foodprocessoren og blend med et par “puls” undervejs indtil massen samler sig. Tril kugler af den modellérbare dej og vend i sesamfrø. Opbevar efterfølgende kuglerne i en lufttæt beholder på køl <3

English:

Pop all the ingredients (except from the sesame seeds) into your food processor and blend with a few pulses until everything is combined and the dough is one homogeneous lump. Roll into balls and then coat in sesame seeds. Store the balls in an airtight container in the fridge afterwards
<3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampet & glutenfrit gulerodsbrød | Moist & gluten-free carrot bread