Bananis med peanut butter | Banana fudgesicles with peanut butter

Proteinrige chokolademinibrød

Desserten, der kan spises til morgenmad 😍

Mmm, den perfekte måde at starte dagen på må uden tvivl være med dessert.. For jeps, disse minibrød gør sig altså ret så udmærket som både morgenmad, en sød eftermiddagsmundfuld eller en lækker aftensnack! – Lad os bare kalde dem for “multimuffins” 😉

De fire simple ingredienser: havregryn, mælk, æg og proteinpulver fra Bodylab kunne jo lige så vel være forenet i en skøn morgengrød, så set på den måde er disse muffins måske ikke så underlige at lægge dagen ud med alligevel?

For en lækker chokoladesmag har jeg brugt proteinpulvervarianten “Chocolate Milkshake”, som virkelig bidrager med sødme og intens kakaosmag! På billederne har jeg halveret et minibrød og smurt med min snickers spread, som virkelig ikke gør tingene værre!

Til 12 minibrød skal du bruge:

Blend alle ingredienserne i en foodprocessor og hæld den cremede og ensartede dej i silikoneforme. Bag muffinsene ved 200°C i 12 minutter og vend dem ud af formene til afkøling på en bagerist. Opbevar i køleskabet eller frys dem ned så de altid er lækre svampede efter en optøning i mikroovnen ♥️

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananis med peanut butter | Banana fudgesicles with peanut butter