Proteinrige chokolademinibrød
Desserten, der kan spises til morgenmad 😍
Mmm, den perfekte måde at starte dagen på må uden tvivl være med dessert.. For jeps, disse minibrød gør sig altså ret så udmærket som både morgenmad, en sød eftermiddagsmundfuld eller en lækker aftensnack! – Lad os bare kalde dem for “multimuffins” 😉
De fire simple ingredienser: havregryn, mælk, æg og proteinpulver fra Bodylab kunne jo lige så vel være forenet i en skøn morgengrød, så set på den måde er disse muffins måske ikke så underlige at lægge dagen ud med alligevel?
For en lækker chokoladesmag har jeg brugt proteinpulvervarianten “Chocolate Milkshake”, som virkelig bidrager med sødme og intens kakaosmag! På billederne har jeg halveret et minibrød og smurt med min snickers spread, som virkelig ikke gør tingene værre!
Til 12 minibrød skal du bruge:
- 2 æg
- 200 g. havregryn
- 200 g. mælk (din foretrukne variant)
- 50 g. Bodylab Whey 100 Chocolate Milkshake
Blend alle ingredienserne i en foodprocessor og hæld den cremede og ensartede dej i silikoneforme. Bag muffinsene ved 200°C i 12 minutter og vend dem ud af formene til afkøling på en bagerist. Opbevar i køleskabet eller frys dem ned så de altid er lækre svampede efter en optøning i mikroovnen ♥️
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu