Proteinrige chokolademinibrød

Rå cookies med kanel & ærteprotein | Raw cookies with cinnamon & pea protein

Smagen af jul om sommeren <3 (English recipe below)

Indrømmet: jeg ELSKER kanel lige så højt, som jeg elsker jul, så hvorfor ikke få præget sommeren med lidt julestemning i form af små lækkerier? 😀

Jeg er typen, der sagtens kan spise risengrød på solskinsberigede dage, og marcipan kommer altså også indenbords i juli måned. For det er da for kedeligt at dedikere enkelte dage ud af 365 af slagsen til lækre sager, man egentlig bare gerne vil nyde når som helst, ikke? 😉

Jeg har også på fornemmelsen, at disse kanelcookies helt sikkert vil være at finde op til flere gange i køleren fremover! – Kombinationen af kokos, kanel, peanut butter og dadler er nemlig ret så skøn!

Som et proteinrigt boost har jeg tilsat ærteprotein fra Natuzone. Det er et vegansk proteinpulver udvundet af gule ærter og har et proteinindhold på hele 80%! Pulveret kan bruges som et hvert andet proteinsupplement, og dets eventuelle markante smag kommer overhovedet ikke til udtryk i denne kreation, hvor de øvrige ingredienser helt tager over og sørger for velsmagen 🙂

Giver ca. 20 stk. / serves about 20 cookies:

  • 200 g. friske dadler (udstenet vægt) / 200 g fresh dates, pitted
  • 50 g. havregryn / 50 g quick oats
  • 40 g. peanut butter (jeg brugte crunchy) / 40 g peanut butter (I used crunchy)
  • 30 g. kokosmel / 30 g shredded coconut
  • 20 g. ærteprotein / 20 g pea protein
  • 1 tsk. kanelpulver / 1 tsp cinnamon powder

Prop de udstenede dadler i foodprocessoren sammen med de øvrige ingredienser og blend med et par stop/”puls” undervejs indtil massen samler sig. Tryk den sammenhængende dej ud i en filmbeklædt form (brug noget af filmen som “låg” til at trykke ovenpå) og sæt på køl. Når dejen har sat sig, kan den stikkes ud med forme eller skæres til barer. Opbevares i en lufttæt beholder på køl <3

English:

Pop the pitted dates in the food processor along with the other ingredients. Blend with a few stops and pulses until the lump is combined. Press the dough into a small container lined with plastic wrap (use some of the wrap as a “lid” to make the pressing easy) and set in fridge. When once set you can use a cookie cutter or turn the dough into bars. Store in an airtight container in the fridge <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrige chokolademinibrød