Snasket no bake brownie | Gooey no bake brownie

Proteinbarer med delikat chokoladesmag | Protein bars with a delicate chocolate flavour

Easy peasy proteinsnack på fire ingredienser! (English recipe below)

Okay, disse proteinbarer smager seriøst som en af de syndige chokoladebarer, man kan trække i enhver slikautomat, der er at finde i svømmehaller, på gymnasier og andre offentlige samlingssteder!

Det positive er dog bare, at disse barer kan tilskrive sig alt andet end at være “syndige”, kunstige og intetsigende, for smagfulde, delikate OG GODE FOR DIG – dét er de i den grad!

Den skønne smag skal dels findes i de lækre, simple råvarer: dadler, havregryn og god mørk chokolade, men skyldes i særdeleshed også det tilsatte proteinpulver! Her har jeg nemlig brugt Bodylabs whey med et så fancy navn som “Chocolate Caramel Fudge”. – Og den gør det altså virkelig godt i samspil med de øvrige ingredienser! 😀

Til en lille form, skal du bruge / for a small container, you’ll need:

  • 200 g. friske dadler (udstenet vægt) / 200 g fresh dates, pitted
  • 180 g. havregryn / 180 g quick oats
  • 40 g. Bodylab Whey Chocolate Caramel Fudge / 40 g protein powder (I used a Chocolate Caramel Fudge flavoured whey)
  • 30 g. mørk chokolade (jeg brugte denne) / 30 g dark chocolate (I used a 92% variety sweetened with coconut sugar)

Start med at blende de udstenede dadler med havregryn og proteinpulver i en foodprocessor. Når det er finthakket og så småt begyndt at hænge sammen, tilsætter du chokoladen brækket i et par grove stykker og blender det hele sammen med et par puls undervejs. Når massen har samlet sig/kan formes, når man presser den mellem fingrene, trykker du dejen ud i en filmbeklædt form (brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå) og sætter på køl. Når den har sat sig, kan den skæres ud i mindre barer, som opbevares i en lufttæt beholder på køl <3

English:

Blend the pitted dates with the oats and protein powder in a food processor. When finely chopped and starts gathering you add the chocolate – roughly broken into smaller pieces. Blend with a few pulses until the lump is combined/holds its shape when squeezed between two fingers. Press it into a small container lined with plastic wrap (use some of the wrap as a lid to make the pressing easy) and set in fridge. When once set, you can cut into bars and store in an airtight container in the fridge <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snasket no bake brownie | Gooey no bake brownie