Spirulinahjerter med kokos | Spirulina hearts with coconut
De rå sager har fået deres lækre, naturlige grønne farve fra ferskvandsplanten spirulina, og selvom duften vidner om dens oprindelse, er der ingen former for havvand at spore i smagen. I disse hjerter er det nemlig udelukkende skønne kokosnoter og en delikat syre fra rosinerne, som dominerer 🙂
Jeg har tidligere haft rigtig god succes med superfooden i både marcipanlignende barer samt chewy fudgestykker, og begge ting fungerede til perfektion! 😀 Og utroligt nok skal der vitterligt intet mere end en enkelt teskefuld af det grønne pulver for at opnå den dybe farve!
Til en form med målene 22 x 22 cm. / for a 22 x 22 cm baking pan:
- 200 g. rosiner / 200 g raisins
- 100 g. havregryn / 100 g quick oats
- 50 g. kokosmel / 50 g shredded coconut
- 5 g. (1 tsk.) spirulinapulver / 5 g (1 tsp) spirulina powder
Prop alle ingredienserne i din foodprocessor og blend på høj styrke. Stop et par gange for at få alt inkorporeret. Blend et godt stykke tid og lav et par puls undervejs indtil alting samler sig og bliver en klistret ensartet masse. Tryk denne ud i en filmbeklædt form/et ildfast fad og brug noget af filmen som låg for at trykke dejen ordentligt ud. Sæt på køl i et par timer og stik ud i ønsket motiv. Opbevar i en lufttæt beholder på køl <3
English:
Pop all the ingredients into your food processor and blend on high speed. Hold a few stops in order to get ev
erything incorporated. Blend for a while with a few pulses until the lump gathers and becomes homogeneous. Press the dough into a baking pan lined with plastic wrap and use som of the wrap as a lid to make the pressing easy. Set in fridge for some hours before cutting into preferred shapes. Store in an airtight container in the fridge <3
Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu