Cashewkugler med tahin | Cashew balls with tahini
Det er første gang, jeg deler en snackopskrift bestående af cashewnødder, men jeg kan garantere, at det ikke bliver den sidste! 😀 – Hovedårsagen til, at jeg ikke så ofte gør brug af denne lækre nød – trods min kæmpe kærlighed dertil – er, at jeg desværre finder dem ret så kostelige, samtidig med at de ofte er pakket i meget små poser.
Men nu har jeg været så heldig at modtage et helt KILO af de herlige cashewnødder fra World of Nuts, og her kan det virkelig betale sig bogstaveligt talt at gå nuts! – For til utroligt fair priser kan man få de lækreste kvalitetsnødder i ordentlige portioner leveret til hjemmet, og så er det ellers bare med at kreere en masse lækkert deraf. Se eksempelvis dette ultimative nøddesmør jeg fik lavet af et miks af mandler, hassel- og cashewnødder! – Min nye afhængighed tør jeg godt at sige.. 😉
Udover nødder skal der blot tre ingredienser til for at fremtrylle de små lækkerbiskener her. Tahinen, som jeg denne gang har brugt, giver en super delikat smag, som jeg ofte opnår ved blot at bruge peanut butter. Har du ikke sesamsmør i huset, kan du derfor sagtens erstatte dette med jordnøddesmør 🙂
Til ca. 17 kugler / serves about 17 balls:
- 150 g. friske dadler (udstenet vægt) / 150 g fresh dates, pitted
- 100 g. cashewnødder / 100 g cashew nuts
- 100 g. havregryn / 100 g quick oats
- 30 g. tahin (eller peanut butter) / 30 g tahini (or peanut butter)
English:
Pop all the ingredients into your food processor and blend with a few pulses until combined and a homogeneous lump appears. Roll into balls and let set in fridge for a bit. Store the balls in an airtight container in the fridge afterwards <3
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu