Snasket brownie med tahintop | Gooey brownie with tahini topping

Frugtige fudgestykker | Fruity fudge bites

Screenshot_2016-08-01-14-03-06

Aminosyrer i min mad?! 😀 (English recipe below)

Jep, du læste rigtigt! Jeg har nemlig her tænkt helt alternativt og proppet BCAA-pulver ind i en spiselig kontekst frem for at mikse det med væske, som man på traditionel vis gør med dette kosttilskud 🙂

Hvis du sidder og undrer dig over, hvad BCAA overhovedet er for en størrelse, kan jeg fortælle dig, at det blot er en forkortelse af “forgrenede aminosyrer”. Disse forgrenede aminosyrer går under navnene leucin, isoleucin og valin og er en del af de otte essentielle aminosyrer, som vi kun kan få via kosten – i modsætning til de ikke-essentielle, som kroppen selv danner. De tre forgrenede aminosyrer er ekstra vigtige for folk som træner og løfter tungt, da disse spiller en væsentlig rolle i forhold til muskelprotein.

Derfor har Bodylab et kæmpe udvalg af BCAA-pulvere i alverdens smagskombinationer, så det både er lidt sjovere og ret så smagfuldt af få indtaget sit kosttilskud 😉

Den nyeste smag, de netop har lanceret, er en rigtig sommerinspireret én af slagsen – nemlig honningmelon 🙂 Og mums, den smager friskt og helt spot on! Alle pulverne er både sukkerfrie og veganske og indtil videre er jeg ikke stødt på nogen syntetiske 🙂

Disse fudgestykker er blevet super lækre og perfekt chewy, og så giver honningmelonen fra pulveret et skønt frugtigt twist i samspil med rosiner og peanut butter. – Faktisk får man helt fornemmelsen af at spise vingummier med disse fudges!

Til en lille form / for a small container:

  • 250 g. rosiner / 250 g raisins
  • 40 g. havregryn / 40 g quick oats
  • 30 g. peanut butter (jeg brugte creamy) / 30 g peanut butter (I used creamy)
  • 2 måleskeer BCAA Honeydew / 2 tsp BCAA powder (I used a honeydew flavoured one)

Prop alle ingredienserne i din foodprocessor og blend med et par stop undervejs indtil massen samler sig i en ensartet klistret klump. Tryk denne ud i en filmbeklædt form og brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå. Sæt på køl i et par timer indtil fast og skær så i bidder. Opbevar i en lufttæt beholder på køl <3

English:

Pop all the ingredients into your food processor and blend with a few stops once in a while until a homogeneous and sticky lump appears. Press it into a container lined with plastic wrap and use some of the wrap as a lid to make the pressing easy. Set in fridge for some hours until firm and cut into bites. Store in an airtight container in the fridge <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snasket brownie med tahintop | Gooey brownie with tahini topping