Blondie med protein & blommer | Blondies with protein & plums

En vanedannede, simpel og alt for lækker kage! 😉 (English recipe below)

Det er ingen hemmelighed, at jeg ret hurtigt er blevet helt afhængig af mine proteinrige blondies.. – Og hvis du følger mig på min Instagram, har du måske set, at jeg efterhånden har postet et par gange, at jeg liiiige fik bikset en ny omgang blondies sammen 😀

Og det er med god grund! – Den tager nemlig ingen tid at smække sammen, og så spiser jeg altså gerne stykkerne som en lille snack i løbet af dagen. Jeg er nemlig helt vild med den svampede og saftige konsistens, denne kreation gemmer på 😉

Crunchet fra den tilsatte chokolade, den lækre vanillesmag fra Bodylabs Vanilla & Pear-proteinpulver og kokosmelets delikate toner gør bare, at det hele går op i en højere enhed 😀

Opskriften her er meget lig min tidligere delte; eneste forskel er, at jeg her har toppet blondien med blommer fra haven og udeladt jordnøddesmør. – Og jeg lover dig, at det i dette tilfælde IKKE er smør’d, der gør’d 😉

Til et fad med målene 22 x 22 cm / for 22 x 22 cm baking pan:

  • 300 g. mælk (din foretrukne variant) / 300 g milk of choice
  • 3 æg / 3 eggs
  • 230 g. havregryn / 230 g quick oats
  • 70 g. kokosmel / 70 g shredded coconut
  • 50 g. Bodylab Whey Vanilla & Pear / 50 g protein powder (I used a vanilla/pear flavoured whey)
  • 30 g. mørk chokolade (jeg bruge denne) / 30 g dark chocolate (I used a 92% variety sweetened with coconut sugar)
  • 8 blommer / 8 plums

Prop alle ingredienserne på nær chokoladen og blommerne i din foodprocessor og blend indtil cremet og ensartet (skrab siderne et par gange). Hæld massen over i en skål og vend grofthakket chokolade i. Hæld dejen i et ildfast fad/en bageform beklædt med bagepapir og fordel de halverede blommer deri. Bag kagen ved 200°C i 15-17 minutter (saften fra blommerne forlænger bagetiden i f.h.t. min tidligere blondieopskrift). Befri fra bagepapir og sæt til afkøling på en bagerist. Opbevar kagen i en lufttæt beholder på køl <3

English:

Pop all the ingredients except from the chocolate and the plums into your food processor and blend until creamy and homogenous (scrape down the sides a few times). Pour the dough into a bowl and then ? carefully by using a spatula ? mix in roughly chopped chocolate. Pour the mixture into a baking pan lined with parchment paper and place the halved plums therein. Bake at 200°C for 15-17 minutes (the juice from the plums prolongs the baking time compared to my previous blondie recipe). Release the cake from parchment paper and let cool on a baking rack. Store in an airtight container in the fridge <3

(Indlægget indeholder affiliate lins)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananbrød med blåbær & mandelmel | Banana bread with blueberries & almond meal