Bananbrød med peanut butter & figen | Banana bread with peanut butter & fig

No-bake havregrynscookies med peanut butter | No-bake peanut butter oatmeal cookies

En snack med det perfekte bid! (English recipe below)

MUMS, hvor kunne jeg bare spise disse no-bake cookies dagen lang, hvis det stod til mit ufornuftige jeg 😉

De små kager har nemlig det lækreste bid grundet en perfekt chewy konsistens, og så indeholder de samtidigt søde små overraskelser i form af de tilsatte rosiner. – Simpelthen et perfekt match 😀

Kagerne er lavet på blot fem ingredienser, hvor peanut butter fungerer som eneste bindemiddel. – Altså er det en særdeles proteinrig snack, da jeg også har tilsat proteinpulver fra Bodylab. Jeg har brugt smagen “Cookies & Cream”, hvilket bare fungerer SÅ lækkert!

Grundopskriften kan varieres i det uendelige ved eksempelvis at udskifte rosinerne med knasende nødder, mørke chokoladestykker, andre tørrede frugter eller friske bær, og smagen kan tages i en helt anden retning ved blandt andet at anvende en anden proteinpulvervariant 🙂

Opskriften er super simpel og kræver intet udstyr, så det er faktisk blot tålmodigheden, der kommer på en gevaldig prøve 😉

Til et stort ildfast fad / for a large container (an ovenproof dish):

  • 200 g. havregryn / 200 g quick oats
  • 100 g. peanut butter (smooth) / 100 g peanut butter (creamy)
  • 100 g. mælk (din foretrukne variant) / 100 g milk of choice
  • 80 g. rosiner / 80 g raisins
  • 30 g. Bodylab Whey Cookies & Cream / 30 g protein powder (I used a cookies and cream flavoured whey)

Med en gaffel starter du med at røre peanut butter og mælk sammen i en lille skål, indtil du har en ensartet substans – sæt så denne til side. I en anden skål mikser du havregryn, proteinpulver og rosiner. Hæld peanut buttermassen oven i de tørre ingredienser og miks det hele godt med en spatel – tag eventuelt hænderne i brug. Når peanut butteren er godt inkorporeret og massen godt klistret, fordeler du denne i et filmbeklædt fad og bruger noget af filmen som “låg” til ubesværet at trykke massen ud i et jævnt lag. Lad dejen sætte sig nogle timer på køl (eventuelt natten over), stik ud i ønsket form og opbevar så dine cookies i en lufttæt beholder på køl <3

English:

With a fork, mix peanut butter and milk in a small bowl until homogeneous and set aside. In another bowl, mix oats, protein powder and raisins. Pour the peanut butter mixture onto the dry ingredients and mix well by using a spatula (you might want to use your hands as well). When the peanut butter is well incorporated and the mixture quite sticky, you transfer it into a large container lined with plastic wrap. Use som of the wrap as a “lid” to easily press out the dough in an even layer. Pop in the fridge for some hours (potentially over night), then use a cookie cutter and store the cookies in an airtight container in the fridge <3

(Indlægget indeholer affiliate links) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananbrød med peanut butter & figen | Banana bread with peanut butter & fig