No-bake havregrynscookies med peanut butter | No-bake peanut butter oatmeal cookies
En snack med det perfekte bid! (English recipe below)
MUMS, hvor kunne jeg bare spise disse no-bake cookies dagen lang, hvis det stod til mit ufornuftige jeg 😉
De små kager har nemlig det lækreste bid grundet en perfekt chewy konsistens, og så indeholder de samtidigt søde små overraskelser i form af de tilsatte rosiner. – Simpelthen et perfekt match 😀
Kagerne er lavet på blot fem ingredienser, hvor peanut butter fungerer som eneste bindemiddel. – Altså er det en særdeles proteinrig snack, da jeg også har tilsat proteinpulver fra Bodylab. Jeg har brugt smagen “Cookies & Cream”, hvilket bare fungerer SÅ lækkert!
Grundopskriften kan varieres i det uendelige ved eksempelvis at udskifte rosinerne med knasende nødder, mørke chokoladestykker, andre tørrede frugter eller friske bær, og smagen kan tages i en helt anden retning ved blandt andet at anvende en anden proteinpulvervariant 🙂
Opskriften er super simpel og kræver intet udstyr, så det er faktisk blot tålmodigheden, der kommer på en gevaldig prøve 😉
Til et stort ildfast fad / for a large container (an ovenproof dish):
- 200 g. havregryn / 200 g quick oats
- 100 g. peanut butter (smooth) / 100 g peanut butter (creamy)
- 100 g. mælk (din foretrukne variant) / 100 g milk of choice
- 80 g. rosiner / 80 g raisins
- 30 g. Bodylab Whey Cookies & Cream / 30 g protein powder (I used a cookies and cream flavoured whey)
Med en gaffel starter du med at røre peanut butter og mælk sammen i en lille skål, indtil du har en ensartet substans – sæt så denne til side. I en anden skål mikser du havregryn, proteinpulver og rosiner. Hæld peanut buttermassen oven i de tørre ingredienser og miks det hele godt med en spatel – tag eventuelt hænderne i brug. Når peanut butteren er godt inkorporeret og massen godt klistret, fordeler du denne i et filmbeklædt fad og bruger noget af filmen som “låg” til ubesværet at trykke massen ud i et jævnt lag. Lad dejen sætte sig nogle timer på køl (eventuelt natten over), stik ud i ønsket form og opbevar så dine cookies i en lufttæt beholder på køl <3
English:
With a fork, mix peanut butter and milk in a small bowl until homogeneous and set aside. In another bowl, mix oats, protein powder and raisins. Pour the peanut butter mixture onto the dry ingredients and mix well by using a spatula (you might want to use your hands as well). When the peanut butter is well incorporated and the mixture quite sticky, you transfer it into a large container lined with plastic wrap. Use som of the wrap as a “lid” to easily press out the dough in an even layer. Pop in the fridge for some hours (potentially over night), then use a cookie cutter and store the cookies in an airtight container in the fridge <3
(Indlægget indeholer affiliate links)
Ingen kommentarer endnu