Kanelkage med kokos | Cinnamon cake with coconut

Chokoladekugler med peanut butter

Vegansk, råt, proteinrigt og lækkert! – Disse rå energikugler er simpelthen blevet for lækre! De har en super intens chokoladesmag samt et perfekt chewy bid.

De er ud over utroligt smagfulde også særdeles proteinrige, da de foruden peanut butter indeholder Bodylabs nye veganske proteinpulver, som har en virkelig delikat chokoladesmag!

Bodylab har nemlig lanceret hele to nye veganske proteinvarianter: den, jeg her har brugt: “Smooth Chocolate” samt én med et miks af kaffe og chokolade (“Chocolate Coffee”) – og begge smager bare SÅ godt! Jeg har da også allerede delt en opskrift herinde med kaffeversionen, og de er simpelthen SÅ lækre! ?

Kuglerne her er til dig, som er en rigtig chokoladegris, for med et indhold af både chokoladeprotein og stykker af 92% chokolade, må chokogarantien altså siges at være i top ?

Giver ca. 20 små kugler:

Start med at fintblende gryn, mandler og proteinpulver i en foodprocessor og tilsæt så dadler. Blend indtil disse er helt finthakket. Tilsæt så peanut butter og chokolade (brækket i mindre stykker) og blend indtil helt inkorporeret. Tilsæt til sidst vand skefuld for skefuld og blend derimellem indtil massen er ensartet og let klistret. Tril kugler af “dejen” og lad så disse sætte sig på køl. Opbevares efterfølgende i en lufttæt beholder på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelkage med kokos | Cinnamon cake with coconut