Cremet kokosgrød | Creamy coconut porridge
En varmende og cremet start på dagen <3 (English recipe below)
Hvis der er noget, jeg aldrig bliver træt af (ud over peanut butter selvfølgelig 😉 ), så er det grød! – Og det være sig i alle dens afskygninger, varianter og måske mest mærkværdige versioner 😀
Jeg er kæmpe fan af den tekstur, grød har: godt klistret og cremet på én og samme tid, ligesom den behagelige mæthedsfølelse, der medfølger, er et kæmpe hit 🙂
Faktisk er jeg ret “doven”, når det kommer til at lave min grød. Jeg bruger nemlig ikke engang tid på at sætte vand over i en gryde, da jeg blot smækker skålen en tur i mikroovnen i et par minutter, og så er der ellers grød lige efter mit hoved 😉
Jeg elsker at bruge kokosmel i min havregrød, da det foruden en delikat sødme bidrager til en let knasende tekstur og selvfølelig de skønneste kokosnoter!
Faktisk vejer jeg aldrig mine ingredienser af til grød, så opskriften er uden eksakte mål 🙂
- Havregryn / quick oats
- Kokosmel / shredded coconut
- Vand / water
- Mælk (valgfri variant) / milk of choice
- Kokossirup / coconut syrup
- Peanut butter / peanut butter
I en morgenmadsskål øses havregryn op til lige under halvt fyldt, og kokosmel svarende til cirka halvdelen af havremængden tilsættes. Hæld vand ved til det dækker og kog grøden i mikroovnen med omrøring et par gange undervejs. Når vandet er absorberet, er grøden færdig og kan røres cremet med kold mælk. Top til sidst med kokossirup, peanut butter og lidt ekstra kold mælk <3
English:
Pour oats into a breakfast bowl about halfway up and add in half amount of shredded coconut. Cover with water and cook the porridge in your microwave with a few stirring in the making. When the water is absorbed, the porridge is done and you can stir in cold milk to make it creamy. Finally, top it with coconut syrup, peanut butter and an extra dash of cold milk <3
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu