Cremet kokosgrød | Creamy coconut porridge

Veganske kaffekugler

Chewy, smagfulde og fyldt med planteproteiner! – I forbindelse med mine chokoladekugler nævnte jeg, at Bodylab har lanceret to nye veganske proteinpulvere: Smooth Chocolate og Chocolate Coffee. Begge er SÅ lækre og hitter bare på hver deres måde!

Her har jeg lavet nogle super skønne snackkugler med deres kaffevariant, og sammen med de øvrige ingredienser spiller det altså bare ret så godt! ?

Kuglerne har fået et super perfekt bid, en delikat kokossmag og har crunchy overraskelser i form af stykker af mørk chokolade. Alt i alt snakker vi om himmelske mundfulde ?

Der skal blot bruges 7 ingredienser, og efter en tur i blenderen, en hurtig trilning og til sidst lidt hviletid på køl er der altså snacks af den bedste slags ?

Giver ca. 24 små kugler:

  • 100 g. havregryn
  • 80 g. friske dadler (udstenet vægt)
  • 50 g. solsikkekerner
  • 40 g. Bodylab Vegan Blend (Chocolate Coffee)
  • 30 g. kokosmel
  • 30 g. mørk chokolade
  • 1 dl. afkølet kaffe (2 tsk. instant + 1 dl. kogende vand)

Start med at blende gryn, kokosmel, solsikkekerner og proteinpulver fint. Tilsæt nu de udstenede dadler og blend indtil finthakket. Hæld den afkølede kaffe ved to spsk. ad gangen og blend derimellem. Når massen er let klistret og hænger sammen, tilsætter du til sidst den mørke chokolade brækket i grove stykker. Blend ganske kort blot for at inkorporere dem i “dejen”. Tril til kugler og lad så disse sætte sig på køl. Opbevares efterfølgende i en lufttæt beholder i køleskabet ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet kokosgrød | Creamy coconut porridge