Chewy energibarer med protein | Chewy energy bars with protein

Jordbærkugler med protein

Søde kugler, der smager af mere! – Det er ingen hemmelighed, at jeg er ret så vild med at snacke i hjemmelavede sager – og helst dem, som er smækket sammen på nærmest ingen tid. – Og præcis dét er også tilfældet med disse kugler, som blot indeholder fire ingredienser samt smager sødt og frugtigt på én og samme tid ?

Kuglernes søde jordbærsmag stammer fra Bodylabs nye whey, som går under navnet “Strawberry Milkshake”. Og ja: den lever i allerhøjeste grad op til sit navn! ?

For lidt ekstra lækkerhedsfaktor fik jeg rullet dem i en god mørk chokolade samt til slut drysset med frysetørrede bær ?

Til 12-14 kugler:

Blend de udstenede dadler, gryn, proteinpulver samt saften fra appelsinen i en foodprocessor indtil massen hænger sammen og er let klæbrig. Vend dejen over i en tætlukket beholder og sæt på køl, inden den trilles til kugler. Lad så igen disse sætte sig et godt stykke tid på køl indtil faste. Vend dem i smeltet chokolade og drys til sidst med lidt frysetørrede bær. Opbevares i en lufttæt beholder på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chewy energibarer med protein | Chewy energy bars with protein