Glutenfrit rødbedebrød | Gluten-free beetroot bread

Veganske chokoladekugler

Sødmefulde og proteinrige mundfulde! – Disse kugler har det lækreste chewy bid, som faktisk kun bliver bedre, jo længere tid de står på køl ?

Det er de tilsatte rosiner, som giver denne fantastiske tekstur, og med blandt andet de to tidligere rosinkreationer her og her har jeg da også erfaret, at denne lille frugt kan skabe mirakler ?

Udover rosinens frugtige smag har kuglerne også en super delikat chokoladesmag fra Bodylabs veganske proteinpulver samt en let nøddearoma fra det tilsatte peanut butter ?

Giver ca. 20 kugler:

Blend først rosiner, kerner og proteinpulver indtil finthakket og tilsæt så peanut butter samt vand. Blend indtil ensartet og klistret. Tril massen til kugler og lad så disse sætte sig lidt på køl. Opbevares efterfølgende i en lufttæt beholder på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfrit rødbedebrød | Gluten-free beetroot bread