Veganske chokoladekugler

Vegansk bananbrød med kaffesmag

Gammel kending i ny lækker variant ??

Min kærlighed til bananbrød vil altså ingen ende tage! Jeg elsker dets variationsmuligheder og bliver aldrig træt af den naturlige sødme, som bananerne kan bidrage med ?

Men dette brød er altså blevet noget så syndigtsmagende! Jeg har nemlig tilsat vegansk proteinpulver fra Bodylab med smag af kaffe og chokolade – og mums, for en lækker oplevelse!

Og hvis skiverne smøres med peanut butter samt min hjemmelavede chokoladesmør, bliver det lidt som at tage små bidder af himmelen ?

Giver 1 brød:

Blend hele molevitten i din foodprocessor indtil cremet og ensartet og hæld så dejen over i en brødform beklædt med bagepapir. Pynt med en banan flækket på langs samt lidt kokosdrys. Bag brødet ved 200°C varmluft i 50-60 minutter og befri forsigtigt fra bagepapir for at lade det afkøle helt på en bagerist, før det skæres op. Opbevares i en frostpose på køl ??

(Indlægget indeholder affiliate links)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veganske chokoladekugler