Chokoladecups med nødder | Chocolate cups with nuts

Simpelt bananbrød med kokos | Simple banana bread with coconut

Yndlingsbrødet i forsimplet form <3 (English recipe below)

Hvis der findes en bananbrødsafhængighed, er det vist ret tydeligt, at jeg lider af denne 😉 – Dette må i hvert fald siges at være nummer, jeg ved ikke hvad, i rækken af opskrifter på det herlige brød her på bloggen 😀

Men hvorfor også lade være med at kreere dette syndigtsmagende brød, når det bare altid er så fantastisk at sætte tænderne i? Ud over den skønne konsistens er jeg vild med, at det kan varieres i uendeligheder, og mine mange forskellige versioner herinde afslører da også min begejstring for brødet 😉

Jeg er typen, der altid ivrigt venter på, at mine bananer viser bare en smule tegn på modning – ja, jeg jubler jo ligefrem, når de brune pletter begynder at brede sig på skrællen; er det mærkeligt?? 😉

Brødet her er af den helt simple slags, indeholder blot FIRE ingredienser og så smækkes det hele sammen i en foodprocessor! Jeg er fan 😉

Du skal bruge / you’ll need:

  • 330 g. mælk (din foretrukne variant) / 330 g milk of choice
  • 320 g. moden banan (ca. 3 store) / 320 g ripe banana (approx. 3 large ones)
  • 200 g. havregryn / 200 g quick oats
  • 50 g. kokosmel / 50 g shredded coconut
  • 1/2 æble / 1/2 apple

Prop alle ingredienserne undtagen æblet i din foodprocessor og blend med et par stop undervejs for at skrabe siderne. Når dejen er ensartet og cremet, hældes den over i en brødform beklædt med bagepapir og pyntes med det halve æble skåret i tynde skiver. Bag brødet ved 200°C varmluft i 45 minutter og befri så straks fra bagepapir for at lade det afkøle på en bagerist. Opbevares i en frostpose på køl <3

English:

Pop all the ingredients except from the apple in your food processor and blend with a few stops in order to scrape down the sides. When the dough is homogeneous and creamy, you pour it into a loaf tin lined with parchment paper and decorate with half an apple sliced thinly. Bake the bread at 200°C/fan for 45 minutes and release form parchment paper in order to let cool on a baking rack. Store in a freezer bag in the fridge afterwards <3

(indlægget indeholder affiliate links)

   

2 kommentarer

  • Josefine

    Hej Katharina! Hvor dejligt at høre, at opskriften lokker

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katharina

    Det lyder super lækkert med dette bananbrød! Dog hsr jeg det lille problem, at jeg ikke ejer en foodprocessor.. Tror du at jeg bare kan røre blandingen sammen med håndkraft? Mvh Katharina

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladecups med nødder | Chocolate cups with nuts