Simpelt bananbrød med kokos | Simple banana bread with coconut

Proteinrige jordbærbarer

Fire ingredienser til disse konfektagtige lækkerier! – Jeg er blevet helt tosset med at producere proteinsnacks en masse, når først jeg går i gang. Og selvom barerne her er baseret på fuldstændigt samme opskrift som den tidligere delte, så fortjener disse milkshakessmagende snacks altså et indlæg for sig selv ?

Det er nemlig Bodyabs nye whey med smag af jordbærmilkshake, som præger disse snackbarer – og mums for en lækkerbisken! Mine tidligere jordbærkugler blev da også noget af en succes og er lavet op til flere gange siden ?

Barernes konsistens er helt konfektagtig, og så smager de altså bare af mere, når først man går i gang.. ?

Til en lille form:

Prop alle ingredienserne på nær chokolade i en foodprocessor og blend på fuld styrke. Stop et par gange for at samle ingredienserne. Bliv blot ved med at blende indtil massen er ensartet og samlet; jo længere tid, der blendes, desto mere konfektagtig bliver konsistensen. Tilsæt til sidst chokoladen brækket i grove stykker og blend kort blot for at inkorporere disse. Tryk dejen ud i en filmbeklædt form (brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå) og lad den sætte sig nogle timer på køl. Skær så ud i mindre barer og opbevar dem i en lufttæt beholder på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simpelt bananbrød med kokos | Simple banana bread with coconut