Proteinellakugler

Rosinbidder med kokos & aronia

Lækker og chewy vingummilignende snack!

Disse rosinbidder er noget af det simpleste at lave! – En foodprocessor og 4 ingredienser er nemlig det eneste, der skal til for at bikse disse hapsere sammen!

Til lidt info har jeg været så heldig at blive tilbudt et samarbejde med Snackmover, hvilket jeg altså ikke kunne takke nej til! Det splinternye koncept går nemlig på at levere lækre og sunde snacks til danskerne, uden at kvaliteten står til diskussion. Rene råvarer er derfor i centrum, ligesom veganske og glutenfrie produkter også er det ?

Med et abonnement hos Snackmover vil man således månedligt modtage en boks fyldt med skønne sager, hvor overraskelsesmomentet ligeledes er en del af konceptet. Man har derfor på forhånd ingen viden om, hvad månedens boks indeholder, blot at det altid scorer højt såvel kvalitetsmæssigt som sundhedsmæssigt! ?

Fremover vil jeg derfor lave et par opskrifter, som også vil kunne findes på Snackmovers hjemmeside – både med og uden snacks fra månedsboksen ?

Til disse rosinbidder skal du bruge:

Prop alle ingredienserne i din foodprocessor og blend indtil du har en klistret og sammenhængende klump. – Hold et par stop undervejs. Pres massen ud i en filmbeklædt form (brug noget af filmen som låg til at presse ovenpå). Drys lidt kokosmel ovenover og pres så også det let ned i massen. Lad den sætte sig et par timer på køl, skær ud i bidder og opbevar dem i en lufttæt beholder på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinellakugler