Rawkage med gojipulver & peanut butter | Raw cake with goji powder & peanut butter
Den ultimative rawkage med sød bund og snasket top <3 (English recipe below)
Denne kage er noget af det lækreste, jeg længe har bidt mig igennem! Og samtidig har jeg altså lidt svært ved at forstå, at den er resultatet er blot fire forskellige råvarer! – Simpelthed er i sandhed vejen frem 😉
Bunden består af blot tre ingredienser, mens den cremede og silkebløde “jordnøddede” top kan snige sig op på hele fire, hvis vandet tælles med 😉
Omdrejningspunktet for kreationen er Bodylabs nye superfoodpulver, goji powder, som er 100% naturligt og blot en pulveriseret udgave af superbærerne af samme navn.
Det er ingen hemmelighed, at jeg er pænt begejstret for Bodylabs tre nye medlemmer af deres superfood-familie! – For udover gojipulveret er også den smukke acai samt den super næringsrige chlorella kommet på listen! – Det er altså ret fantastisk, synes jeg 😀
Til en lille form / for a small container:
BUND/BASE:
- 150 g. friske dadler (udstenet vægt) / 150 g fresh dates, pitted
- 150 g. havregryn / 150 g quick oats
- 2 tsk. Bodylab goji powder / 2 tsp goji powder
KARAMEL/CARAMEL:
- 100 g. friske dadler (udstenet vægt) / 100 g fresh dates, pitted
- 40 g. peanut butter (her: smooth) / 40 g peanut butter (I used smooth)
- 3 tsk. Bodylab goji powder / 3 tsp goji powder
- 0,5 dl. vand / 0,5 dl water
- Gojibær til pynt / goji berries for garnish
BUND: prop alle ingredienserne i en foodprocessor og blend med et par puls undervejs, indtil det samler sig til en klump. – Jo længere du blender, desto mere modellérbar bliver konsistensen. Pres dejen ud i en filmbeklædt form og sæt så denne på køl, mens du laver karamellen.
KARAMEL: Blend alle ingredienserne og skrab siderne et par gange undervejs for at få det hele inkorporeret. Når karamellen er cremet og ensartet, smøres den på bunden. Pynt med lidt gojibær og sæt så kagen nogle timer på køl. Opbevar kagen i en lufttæt beholder på køl efterfølgende <3
English:
BASE: blend all the ingredients with a few pulses now and then until a lump appears. The longer you blend, the better. Press the dough into a small container lined with plastic wrap and pop in the fridge while making the caramel.
CARAMEL: blend all the ingredients and scrape down the sides a few times in order to get everything incorporated. When the caramel is creamy and homogeneous your pour it over the base. Decorate with some goji berries and let set in the fridge for some hours. Store the cake in an airtight container in the fridge afterwards <3
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu