Knækbrød med chlorella

Proteinbarer med bountysmag

Chewy, delikat og med smagen af kokos! <3

Så er der endnu engang en ny proteinpulver i sortimentet hos Bodylab, og igen igen er det bare en sag, der falder lige i min smag! – Det er nemlig intet mindre end én, der går under navnet “Chocolate Coconut”, og dét siger jo lidt det hele, ikke sandt? 😉

Smagen er skøn og minder mig om den gode gamle bountybar, hvorfor jeg blev nødt til at kreere denne lidt alternative udgave af klassikeren 😀

Baren minder om nogle af mine tidligere delte protein-/energibarer herinde, men med lidt ekstra pimp i form af chokoladeovertræk samt tilsat kokos i selve “dejen” – mums! 🙂

Til 12 stk:

Start med at finthakke gryn, kokos, dadler og proteinpulver i en foodprocessor og tilsæt så væske og blend indtil ensartet. Massen bliver meget klæbrig, så hjælp den eventuelt på vej ved at skrabe den sammen med en dejskraber et par gange. Tryk dejen ud i en lille filmbeklædt form (brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå) og lad den så sætte sig nogle timer på køl – gerne natten over. Dyp halvdelen af baren i smeltet chokolade og drys straks med kokosmel derefter. Lad dem sætte sig på køl og opbevar dem efterfølgende i en lufttæt beholder i køleskabet <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Knækbrød med chlorella