Rawnola med kokos & frugtrulle
{Sponsoreret indhold}
En lækker start på dagen med dette drys! ?
Alle ved, at det er toppingen, der gør det, uanset om det er skyren, grøden, pandekagerne eller bananbrødet vi taler om, ikke sandt? 😉
Den sødmefulde topping består af blot tre basisingredienser og er så tilsat lidt ekstra i form af solsikkekerner og rosiner. – De tre primære ingredienser er Castus’ figenrulle, kokos og peanut butter; en sammensætning, der kun kan blive en succes jo! 😀
Til 1 stort glas:
- 1/2 Castus frugtrulle med figen
- 50 g. kokosmel
- 40 g. peanut butter (jeg brugte crunchy)
- 30 g. rosiner
- 20 g. solsikkekerner
Skær den halve frugtrulle i mindre stykker og finthak disse med kokosmel og peanut butter i en foodprocessor. Vend rosiner og solsikkekerner sammen med rawnolaen og opbevar denne i et tætlukket glas på køl ?
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu