Rå matchacookies

Rawnola med kokos & frugtrulle

{Sponsoreret indhold}

En lækker start på dagen med dette drys! ?

Alle ved, at det er toppingen, der gør det, uanset om det er skyren, grøden, pandekagerne eller bananbrødet vi taler om, ikke sandt? 😉

Derfor er denne rawnola altså helt genial, når morgenskålen skal pimpes lidt op, og den sædvanlige müsli trænger til en værdig modstander 😀

Den sødmefulde topping består af blot tre basisingredienser og er så tilsat lidt ekstra i form af solsikkekerner og rosiner.  – De tre primære ingredienser er Castus’ figenrulle, kokos og peanut butter; en sammensætning, der kun kan blive en succes jo! 😀

Alle tingene skal blot en tur i minihakkeren, mikses med bonusting efter behov og så ellers bare stå klar til at blive nydt til det lille mellemmåltid eller morgenstunden 🙂

Til 1 stort glas:

Skær den halve frugtrulle i mindre stykker og finthak disse med kokosmel og peanut butter i en foodprocessor. Vend rosiner og solsikkekerner sammen med rawnolaen og opbevar denne i et tætlukket glas på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rå matchacookies