Rawnola med kokos & frugtrulle

Svampede ærtebrød

Uimodståeligt svampet og ualmindeligt smagfuldt! <3

At blot fire ingredienser udgør denne opskrift, samt at hovedbestanddelen samtidig er ærter, kan godt være lidt svært at forstå! For nøj, hvor smager disse flade brød altså bare super skønt!

De har den mest svampede konsistens, er let salte, og så tager det vitterligt ikke meget mere end 25 minutter fra påbegyndelse til færdigt produkt! – Dét kan jeg li’! 😉

Ingredienslisten er super simpel og indeholder kun råvarer, som de fleste i forevejen har liggende i huset. Det er nemlig blot ærter, havregryn, æg og salt, der skal til, og efter en hurtig tur i blenderen er den herlige dej klar til et kvarters bagning. – Meget lettere bliver det vist ikke! 😀

Brødene er lækre lige som de er, men kan med fordel nydes med både ost, peanut buttertahin eller anden topping samt bruges som sandwichbrød i en lækker klap-sammen-sag 😀

Til 10-12 stk.:

  • 350 g. ærter (her: frosne)
  • 100 g. havregryn
  • 2 æg
  • 1 tsk. salt

Start med at optø ærterne i mikroovnen til de er lige netop tøet – de skal ikke være helt gennemvarme. Prop disse i din foodprocessor sammen med de resterende ingredienser og blend indtil ensartet konsistens. Skrab massen sammen et par gange undervejs. Fordel 12 klatter på to bradepander beklædt med bagepapir, flad dem ud med en dejskraber og bag disse ved 200°C/varmluft i 15 minutter. Flyt bagepapiret over på en bagerist, hvo
r brødene afkøler helt. Opbevar dem sidenhen i en tætlukket frostpose på køl <3

(Indlægget indeholder affiliate link)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rawnola med kokos & frugtrulle