Raw spejderhagl

Søde & rå karamelbarer

Syndigtsmagende søde snackbarer! – Hvis man ikke vidste bedre, ville man altså tro, at disse barer var fyldt med alverdens “fy-fy”-ingredienser – for nøj, hvor smager de bare særdeles syndigt! 😋

De har den lækreste rawbund lavet med blandt andet cashewnødder og morbær fra Vangsgaard Treat og er toppet med min hjemmelavede cashewkaramel, som allerede ligger herinde på bloggen. Og kronen på værket er selvfølgelig det altid lækre chokoladelag 😍

Snacken er super nem og hurtig at bikse sammen, og som en lille bonus rækker karamelmængden til mere end opskriften her, hvilket betyder, at man har lækker karamel stående i køleren til at toppe sin morgenskål med eller inkorporere i andre skønne sager som eksempelvis disse rå dessertsandwiches 😉
Til en lille form:

Blend alle ingredienserne til bunden i din foodprocessor og stop et par gange undervejs. Når dejen er ensartet og sammenhængende, trykkes den ud i en filmbeklædt form (brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå). Sæt bunden på køl mens du laver cashewkaramellen. Smør en passende mængde ud på bunden og lad det hele sætte sig på køl – gerne natten over eller i fryseren for et hurtigere resultat. Når toppen er sat, kan kagen skæres ud i barer og overtrækkes med chokolade – jeg gjorde det ved først at holde i bunden og dyppe karameltoppen i den smeltede chokolade og dernæst stille bunden i chokoladeskålen, hvorved den og siderne kunne overtrækkes. Lad dem størkne på køl og opbevar dem sidenhen i en lufttæt beholder i køleskabet ❤️

*Cashewkaramelmængden rækker til mere, end hvad der skal bruges her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raw spejderhagl