Rawbarer med et cremet chokoladelag
Et sprødt chokoydre samt et blødt og chokoladet indre!
Disse barer er ret meget på højde med de mange andre, jeg har fået lavet gennem tiden efterhånden! – For hvor meget mere perfekt kan det blive end en chewy samt crunchy bund med et cremet chokoladelag ovenpå, der til sidst er søbet ind i chokolade, som omkranser hele herligheden med sin sprødhed?!
Bunden er identisk med den, jeg har anvendt i disse karamelbarer, og den smager simpelthen SÅ skønt med sit indhold af både cashewnødder og morbær, som jeg har modtaget fra Vangsgaard Treat! Derudover er chokoladelaget lavet på blot dadler, kakao, peanut butter og vand! 😀
Til en lille form:
BUND:
- 200 g. friske dadler (udstenet vægt)
- 50 g. havregryn
- 50 g. cashewnødder
- 50 g. morbær
CHOKOLADELAG:
- 80 g. friske dadler (udstenet vægt)
- 40 g. peanut butter (her: crunchy)
- 10 g. kakaopulver
- 1 dl. vand
OVERTRÆK:
BUND: Blend alle ingredienserne i din foodprocessor og stop et par gange undervejs. Når dejen er ensartet og sammenhængende, trykkes den ud i en filmbeklædt form (brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå). Sæt bunden på køl mens du laver chokoladelaget.
CHOKOLADELAG: Blend alle ingredienserne og stop et par gange undervejs for at skrabe siderne. Hæld massen over bunden og sæt på køl natten over/indtil nogenlunde fast så den kan skæres ud i barer. Disse overtrækkes med smeltet chokolade – jeg gjorde det ved først at holde i bunden og dyppe chokoladetoppen i den smeltede chokolade og dernæst stille bunden i chokoladeskålen, hvorved den og siderne kunne overtrækkes. Sæt barerne på køl for at størkne og opbevar dem efterfølgende i en lufttæt beholder på køl <3
(Indlægget indeholder affiliate links)
Ingen kommentarer endnu