Rawbarer med et cremet chokoladelag

Rosinkugler med kokos & carob

Syrlig snack når det er bedst! – Disse kugler er SÅ lækre at bide sig igennem! Kun tre ingredienser skal der til, og så er der ellers “snacken” for alle pengene ?

Jeg bliver gang på gang super begejstret for, hvad rosiner kan præstere i snackkugler som disse. De har nemlig evnen til, efter en “fedtet” tur i blenderen, at sætte sig helt fantastisk på køl, så man ender ud med et perfekt chewy og fast bid! ?

Udover rosinernes lækre syre, er der kokosnoter og lette søde carobtoner at spore i kuglerne. I denne opskrift er carobpulver ideelt at bruge frem for kakao, da sidstnævnte med sin bitterhed kræver en god mængde sødme for at opveje dette, hvilket rosinernes syre ikke formår. I carobpulver er der derimod ingen skarp smag, hvorfor det spiller super godt sammen med de øvrige ingredienser ?

Til ca. 12 stk.:

Blend alle ingredienserne godt i din foodprocessor indtil det begynder at hænge sammen og blive let klistret. Tril til kugler og lad dem sætte sig på køl. Opbevar dem sidenhen i en lufttæt beholder på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rawbarer med et cremet chokoladelag