Rosinkugler med kokos & carob

Glutenfrit spinatbrød med mandler & kerner

{Sponsoreret indhold}

Mættende brød med sundhedsboostende bladgrønt!

Dette brød er noget nær genialt, hvis jeg selv skal sige det.. Det er nemlig pumpet op med hele 500 gram spinat, knasende kerner samt sprøde mandler og blot 150 gram mel af den glutenfrie slags! Desuden er det kun æg og ingen anden væske, der samler hele herligheden 🙂

Rismelet er af den økologiske slags, og jeg har modtaget det fra GO VEGO, som er en helt ny plantebaseret webshop, som forhandler SÅ mange skønne og spændende sager! – Deres udbud af chokolade er desuden et besøg værd i sig selv 😉

Hvis dette brød ikke modtages godt af dit system, så ved jeg snart ikke, hvad gør! For råvarerne heri kan næsten kun ligge godt i mavsen 😀

Brødet er lavet på blot fem ingredienser – seks, hvis du tilsætter salt, hvilket jeg nok vil gøre næste gang for en ekstra intens smag. Derudover tilberedes det hele i foodprocessoren før en tur i ovnen i 40 minutter, hvorfor det næsten er for simpelt til ikke at kaste sig ud i 🙂

Til 1 brød:

Start med at optø spinaten i mikroovnen og put så denne (+ den afgivne væske) i en foodprocessor/blender sammen med alle de øvrige ingredienser. Kør det godt sammen indtil det er nogenlunde ensartet (dog uden at blende mandler og kerner fuldstændigt). Hæld dejen i en brødform beklædt med bagepapir og tryk ekstra solsikkekerner samt grofthakkede mandler let ned i overfladen. Bag brødet ved 200°C/varmluft i 40 minutter og befri det så fra brødformen for at lade det afkøle helt på en bagerist. Brødet opbevares i en tætlukket frostpose på køl <3

(Indlægge
t indeholder affiliate links)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosinkugler med kokos & carob