Proteinrig bountybrownie

Bananbrownie med kokos

{Sponsoreret indlæg}

Svampet, sød og eksotisk i smagen! <3

Var det noget med en “blenderbrownie”, hvor hele molevitten kreeres i foodprocessoren, bages i 30 minutter og som resultat har den lækreste smag og konsistens?

Hvis svaret er ja til ovenstående, så er kagen hér altså et must at bikse sammen. Den er lavet på blot seks ingredienser, hvor bananerne sørger for naturlig sødme, kakaoen for en delikat chokoladesmag og kokosmelet for såvel skøn aroma som lækkert knas! 😀

Det eneste “ikke-veganske” i kreationen her er de tilsatte æg, da jeg frem for almindelig komælk har anvendt den lækre havremælk, jeg for lidt siden modtog fra Urtekram og Lahme Kommunikation. – Men din foretrukne mælkevariant kan selvfølgelig bruges lige så fint som havremælken her! 🙂

Til en form på 22 x 22 cm:

Blend de 3 bananer med de resterende ingredienser i din foodprocessor indtil homogent og let tyktflydende. Hæld dejen i en form/et ildfast fad beklædt med bagepapir, top med en banan halveret på langs og bag kagen ved 200°C/varmluft i 30 minutter. Stil formen på en bagerist og lad kagen sætte sig lidt deri, før den løftes ud af formen for at afkøle helt på bageristen. Skær ud i stykker og opbevar eventuelle rester i en lufttæt beholder på køl <3

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrig bountybrownie