Bananbrownie med kokos

Mandelblondie med frugtstang

{Sponsoreret indhold}

Denne blondie har simpelthen den skønneste smag! Den har nemlig foruden mandelmelet også mandel- hasselnøddemælk tilsat, som bidrager med lækker aroma! Mælken er en af dem, jeg modtog fra Lahme Kommunikation og kan ses lige hér hos Urtekram ?

Blondien er lavet på i alt fem ingredienser, og dens lækre sødme har den fra Castus’ bananstænger, som virkelig spiller perfekt sammen med de øvrige råvarer! Fremgangsmetoden er ligeledes super simpel og kræver kun en foodprocessor ?

Som kronen på værket er kagen toppet med lækre mandelflager og en ekstra frugtstang skåret i tern, som, jeg fra min tidligere kreation erfarede, smager SÅ lækkert, når den har været en tur i ovnen ?

Til et lille ildfast fad:

Start med at blende gryn, mandelmel, æg og 5 frugtstænger brækket i stykker i din foodprocessor. Tilsæt så mælk og blend indtil ensartet konsistens. Hæld dejen over i et fad/en form beklædt med bagepapir og pynt med den sidste frugtstang skåret i tern samt mandelflager. Bag kagen ved 200°/varmluft i 18 minutter og sæt til afkøling på en bagerist, før den skæres ud i stykker. Opbevar blondien i en lufttæt beholder på køl ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananbrownie med kokos