Mandelblondie med frugtstang

Glutenfrit gulerodsbrød med mandler & kerner

{Sponsoreret indhold}

Så er der endnu et super simpelt og skønt brød på bloggen! – Igen med gulerod vel at mærke, men med udgangspunkt i mit tidligere delte spinatbrød ?

Der er nemlig som i spinatbrødet også her gjort brug af det rismel, jeg modtog fra GO VEGO, hvilket gør, at bagværket bliver 100% glutenfrit, hvis man af egne årsager ønsker at undgå dette eller bare finder det bekvemt at indtage noget glutenfrit ?

Det lækre gulerodsbrød her er lavet på blot seks ingredienser – inklusiv salt(!) – og kan bikses sammen i en foodprocessor på ingen tid. – Bagetiden på 40 minutter er faktisk dét, der tager længst tid! ?

Til 1 brød:

Skræl gulerødderne og skær dem i mindre bidder, før du propper dem i din foodprocessor* sammen med de resterende ingredienser. Blend indtil nogenlunde ensartet – med et par “skrab” med en dejskraber af og til – og hæld så dejen i en brødform beklædt med bagepapir. Top med ekstra solsikkekerner og grofthakkede mandler, tryk dem let ned i overfladen med dejskraberen, og bag så brødet ved 200ªC/varmluft i 40 minutter. Befri brødet fra bagepapir og sæt ti afkøling på en bagerist. Opbevar det efterfølgende i en tætlukket frostpose på køl ?

*Har du ikke en kraftig foodprocessor, kan det være en idé eventuelt at rive gulerødderne, før de blendes sammen med resten

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandelblondie med frugtstang