Mandelblondie med frugtstang

Proteinrig sorbet af 2 ingredienser

{Sponsoreret indhold}

Denne cremede, kolde, friske og søde sorbetskål kan spises morgen, middag og aften, hvis du spørger mig!! – Den fungerer nemlig utroligt lækkert her i sommermånederne som såvel en frisk start på dagen som en let eftermiddagssnack eller sågar som en sund og smagfuld dessert! ?

Udover sorbetens hovedingrediens – de frosne bær – består kreationen af Bodylabs nyeste proteinpulver: Mango Passion! – Denne smag er på en gang frisk og sød og fungerer bare perfekt i selskab med de syrlige bær her. – Derudover minder pulveret mig om barndommens små Danonino-frugtyoghurter, som bare altid forsvandt liidt for hurtigt ?

Det lækre ved isen hér er, at den kan varieres i det uendelige. Selv brugte jeg frosne brombær, men er man eksempelvis mere til hindbær, jordbær, ribs eller bare en blanding, kan man udskifte, som man lyster. Det samme gælder pulveret! – Jeg kunne for eksempel VIRKELIG godt se et lækkert resultat ved en kombination af frosne jordbær og Strawberry White Chocolate… Muuums!

Det eneste redskab, der er behov for her, er en blender eller minihakker, der kan mase de to ingredienser godt sammen. Selv bruger jeg den “hakker“, der passer til min Bamix, men enhver minihakker burde kunne klare jobbet. – Muligvis med et par enkelte hvil, så den ikke kommer på overarbejde ?

Til 1 portion:

Start med at blende de frosne bær, indtil de bliver fint “smuldrende”. – Skrab siderne et par gange med en dejskraber. Tilsæt så proteinpulveret og blend indtil konsistensen bliver som blød sorbet med et par stop undervejs for at skrabe massen sammen. Efter nogen tid vil “smulderet” forvandle sig til en glat, ensartet konsistens, som nu er klar til topping og nydelse ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandelblondie med frugtstang