Proteinrig sorbet af 2 ingredienser

Eksotiske proteinbites

{Sponsoreret indhold}

Friske og lækre bites med et perfekt chewy bid og smag af sommer?! – Det er præcis, hvad man får i disse små hapsere! De er nemlig lavet med Bodylabs nyeste proteinpulver med smag af mango og passionsfrugt, og i forening med det tilsatte kokosmel leder de med det samme ens tanker hen mod sol, strand og badevand ?

– Og når nu sommeren viser sig fra sin mere grålige side i år, er det da helt perfekt, at vi blot kan spise os til illusionen om det perfekte sommervejr i form af snacksene hér, ikke sandt? ? – Og lige netop det med at spise sig til sommerfølelsen har jeg da også gjort det i et par gange efterhånden, som da jeg tidligere lavede en skøn sorbet med selvsamme proteinpulver, som pryder bidderne her. Den smagte virkelig skønt, da det pulver altså bare formår at bidrage med sødme og friskhed på én og samme tid ?

Til disse lækre proteinbites kræves der blot seks ingredienser (inklusiv vand!), en foodprocessor til at hakke hele herligheden i og så ellers en smule tålmodighed, mens “dejen” gør sig klar i køleren til at blive omkranset af lækker, mørk chokolade, der knækker perfekt ved først bid… – Er du også solgt nu? ?

Til 1 lille form (ca. 25 stk.):

Start med at blende havregryn, kokos, proteinpulver og dadler indtil finthakket. Tilsæt så vand og blend indtil massen samler sig. Pres denne ud i en filmbeklædt form (brug noget af filmen som låg til at trykke ovenpå) og sæt så på køl i nogle timer. Skær ud i bidder, dyp disse i smeltet chokolade og drys så med kokosmel og gojipulver, inden chokoladen størkner. Lad bidderne sætte sig på køl og opbevar dem efterfølgende i en lufttæt beholder på køl ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinrig sorbet af 2 ingredienser