Eksotiske proteinbites

Sorbet på rawbund

{Sponsoreret indhold}

Med denne skønne isdessert kan vi liiige trække sommeren lidt endnu! – Den smager nemlig skønt af solskin og varme dage med dens syrlige og søde bærtoner, og så ligner den ikke mindst en rigtig sommerdessert ud fra farven at dømme, ikke sandt? ?

Sorbetens smukke pinke farve har den ikke kun fra de tilsatte sommerbær, men også fra det farvestrålende açaipulver, som jeg har været så heldig at modtage fra MyAçai. Pulveret er 100% økologisk og kan anvendes i alt fra smoothies og skyr til rawbarer og isdesserter som her. Kun fantasien sætter grænser! ? 

Sorbeten er noget af det letteste at lave! – Den kræver blot en blender og består kun af frosne bær, açaipulver, A38 og så lidt sødning. – Selv bruger jeg Easis Perfect Sød, som giver den helt perfekte sødme til de syrlige bær! Bunden er endnu lettere, da den består af sølle to ingredienser – nemlig mandler og dadler! – Lettere bliver det vist ikke ?

For at toppe lækkerheden af har jeg “drizzlet” med lidt hjemmelavet chokolade, som laves så let som ingenting ved blot at blande kokosolie, kakaopulver og så igen lidt Easis Perfect Sød. – Alternativt kan almindelig mørk chokolade selvfølgelig også sagtens bruges! ?

Til en brødform (ca. 25 x 11 cm.):

BUND:

  • 150 g. mandler
  • 130 g. friske dadler (udstenet vægt)

SORBET:

CHOKOLADE:

BUND: Blend mandler og dadler indtil det er helt finthakket og holder sin form, når man trykker massen sammen. Tryk denne ud i en filmbeklædt brødform og sæt på køl, mens du laver sorbeten.

SORBET: Blend alle ingredienserne grundigt og skrab massen sammen et par gange undervejs med en dejskraber. Smag til med sød, og når konsistensen er cremet som sorbet, smøres den ud på rawbunden. Sæt det hele i fryseren i et par timer indtil det er 100% sat. Tag kagen ud af formen og placér den på et spækbræt, hvor den kan stå og tø lidt, mens du forbereder chokoladen.

CHOKOLADE: Rør kokosolie og kakaopulver sammen i en gryde ved laveste varme og smag så til med sød (massen vil tykne yderligere, når Sød tilsættes). Hæld chokoladen over i en frostpose. Skær kagen ud i mindre stykker med en varm kniv og lav så et lille hul i frostposen, så du kan “drizzle” sorbetstykkerne med chokolade. Lad kagestykkerne sætte sig en sidste gang på frys og opbevar rester i en lufttæt beholder i fryseren ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eksotiske proteinbites