Sorbet på rawbund

Chokoladefudge med tahin

Var det noget med en sød og let saltet snack, der udover at smelte på tungen også har det skønneste bid?! – I så fald er disse fudgestykker præcis, hvad du bør kaste dig over! ?

Chokofudgen her med tilsat tahin (også kendt som sesamsmør) og lavet med sit udgangspunkt i hjemmelavet chokolade er nemlig det lækreste at sætte tænderne i! – Opskriften er hamrende simpel og kræver kun en kasserolle, hvori ingredienserne kan røres sammen til den lækreste cremede substans ?

Efter en tur på frys er der lækkerier efter blot et par minutter, og desværre kan det godt tage endnu kortere tid at udrydde hele molevitten, for SÅ GODT SMAGER DEN altså.. Note to self: lav dobbelt portion næste gang! ?

Til en lille form (her 15 x 15 cm.):

Start med at røre kokosolie og kakaopulver sammen i en kasserolle ved laveste varme. Tilsæt tahin og dernæst sødning. – Massen vil tykne yderligere, når Easis Perfect Sød tilsættes. Smag til, om den ønskede smag er opnået og hæld så massen over i en filmbeklædt form. Lad fudgen sætte sig i fryseren, skær ud i bidder med en varm kniv, når den er tøet let og opbevar så disse i en lufttæt beholder på frys ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sorbet på rawbund