Chokoladefudge med tahin

Chokobrud med popcorn, mandler & kerner

{Sponsoreret indhold}

Knas til ganen og snacks til enver lejlighed? – Det er vist, hvad man kan kalde denne sag! For mums, et lækkert resultat det blev at kombinere super simple sager som knasende kerner og mandler, seje popcorn samt sød, hjemmelavet chokolade, der med sit størkende resultat bidrager med endnu mere knas..

Det var en pose af disse popcorn med trøfler, jeg havde liggende fra en leverace fra Snackmover, som satte gang i ideen med denne snack. Snackmover er et super fantastisk koncept, hvor man kan få snackbokse på abonnement, så man således hver måned bliver beriget med lækre, sjældne snacks, hvorved hver måned bliver lidt mere særlig og hyggelig at “komme igennem” ? På webshoppen kan man se deres udvalg af andre spændende versioner af de klassiske “popcorn”, og jeg tænker, at hver og én ville være lækker til denne opskrift!

Udover det tilsatte knas er den søde chokolade som nævnt helt hjemmelavet og super simpel! Den består udelukkende af kokosolie og kakaopulver samt lidt sødning – her i form af Easis Perfect Sød – og så tilberedes det hele blot i en kasserolle ?

Til en brødform (ca. 25 x 11 cm):

KNAS:

  • 1 pose Culture Pop (eller 30 g. valgfrie popcorn)
  • 40 g. solsikkekerner
  • 30 g. mandler

CHOKOLADE:

KNAS: Beklæd en brødform med bagepapir og hæld popcornene deri. Rist mandler og kerner på en tør pande indtil de begynder at “knitre” let og tag dem så af. Mens de afkøler, laves chokoladen.

CHOKOLADE: Lav chokoladen ved at røre kokosolie og kakaopulver sammen ved laveste varme og tilsæt så sødning (massen vil tykne yderligere, når Easis Perfect Sød tilsættes).

Hak mandlerne ganske lidt og bland så disse samt solsikkekernerne sammen med popcornene i brødformen. Vend chokoladen i og dæk det hele godt ved brug af en dejskraber. Drys med lidt groft salt og sæt hele molevitten på frys. Når det har sat sig, skæres den store “bar” ud i mindre stykker (jeg brugte en brødkniv), som opbevares i en lufttæt beholder på frys ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladefudge med tahin