Vanvittig lækker proteinchokolade fra Bodylab

Skøn kaffe, barista style

{Sponsoreret indhold}

Jeg må sige, at jeg er ret begejstret for nu at kunne lave min kaffe i hjemmet, som var den serveret på de der fancy kaffebarer, hvor det endelig er blevet ren kotyme at have plantebaserede mælkevarianter på højde med den almindelige komælk. Selv er jeg nemlig super glad for at bestille latter lavet på havremælk, da de bare har den skønneste smag! ?

Dog er ulempen jo selvfølgeliig ved denne lille luksus, at det hurtigt kan blive en pænt dyr fornøjelse, hvis man skal jagte en café, hver gang man lyster ordentlig haremælk i sin kaffe ?

Derfor har jeg SÅ meget optur over, at Oatly, som er et svensk brand, der står solidt på det plantebaserede marked, har lanceret en havremælk decideret tiltænkt såvel den professionelle som hjemmegjorde barista ? Det er mælken, som ses på nedenstående billede, jeg taler om, og udover at have den lækreste smag kan den skummes op med noget så simpelt som en billig mælkeskummer fra Tiger (eller Flying Tiger, som det hedder nu?)!

Mælken har jeg sammen med en masse andre skønne sager modtaget fra GO VEGO, som har alverdens lækre produkter inden for det plantebaserede. Der kan nemlig findes alt fra veganske snacks og spændende plantemælk til glutenfrie meltyper, pålæg og plantebaserede alternativer til kød. Kort sagt: de har alt, hvad man kunne drømme om ? – Nedenfor ses et billede af de produkter, jeg var så heldig at få tilsendt ?

Men tilbage til kaffen! – Denne sag er egentlig så simpel, at man næsten ikke kan kalde den for en opskrift, men jeg syntes altså lige, jeg var nødt til at slå et slag for den der lækre havremælk ?

Du skal bruge:

Bryg din kaffe enten direkte i serveringskruset eller hæld den deri, når kaffen er klar. Opvarm den ønskede mængde havremælk i mikroovnen og skum så denne op til en lækker fluffy konsistens. Hæld mælkeskummet oven i den varme kaffe og nyd! ?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vanvittig lækker proteinchokolade fra Bodylab