Skøn kaffe, barista style

Matchalatte

{Sponsoreret indhold}

Denne grønne og skønne drik er simpelthen helt perfekt til den årstid, vi netop er gået ind i! Jeg er selv kæmpe fan af efterår og vinter, da jeg bare synes, det er de hyggeligste tider på året! Jeg mener, findes der noget bedre end at sidde indendøre med stearinlysene tændt, en kop varm et eller andet i hånden i hyggeligt samvær, mens det rusker udenfor og måske oven købet står ned i stænger? ? – IKKE hvis du spørger mig, jeg er nemlig 100% en vinterpige ?

Nu har jeg så heldigvis fundet to af de drikke, jeg kommer til at labbe i mig en masse de næste par måneder, da jeg er blevet alt for begejstret for min baristamælk, som bare opper enhver varm drik! – Før denne matchakreation blev min kærlighed nemlig kastet over denne særdeles simple kop kaffe, der med minimal indsats smager, som var den serveret på en fancy kaffebar ?

Matchalatten hér kræver blot det grønne pulver, varm vand og så vidundermælken, der i mit tilfælde er pisket lækker og skummende med en billig mælkeskummer fra Tiger. Matchapulveret har jeg været så heldig at modtage fra Matchaly, som har lavet en variant tiltænkt såvel drikken som spiselige sager! – Jeg har da også tidligere lavet skønne cashewkugler samt rå cookies med den “spiselige” slags, som begge blev virkelig mums!

Du skal bruge (til 1 krus):

Start med at fylde et krus/en kop med 2/3 kogende vand og lad det afkøle let, før du tilsætter matchapulveret. Pisk så dette godt sammen med vandet ved hjælp fra mælkeskummeren, indtil matchaen er opløst. Opvarm den ønskede mængde havremælk i mikroovnen og skum så også denne op med mælkeskummeren. Hæld mælkeskummet i matchaen og nyd ?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skøn kaffe, barista style