Matchalatte

Hjemmelavet sodavand på nemmeste vis

{Sponsoreret af Sodastream}

Jeg har fået mig en farlig lækker ny afhængighed.. Og som overskriften røber er det selvfølgelig at sippe hjemmelavet sodavand i mig en masse! ?

Jeg har nemlig været så super heldig at modtage den nyeste Sodastreammaskine – Sodastream Spirit – som med sit slanke og flotte design både diskret og særdeles dekorativt pryder mit køkkenbord nu! – Og jeg må altså bare indrømme, at jeg ikke kunne være meget mere tilfreds. Den maskine har allerede produceret ganske mange liter lækker drik til mig i alverdens afskygninger, og jeg er SÅ begejstret for, at jeg nu kan lave smagfuld drikkelse i løbet af 1 minut!?

Dette geniale koncept er ligeledes en ret smart ting for mig, der generelt har svært ved at få drukket nok i løbet af en dag. Men nu hvor smagen jo ikke kan andet end at lokke den ene tår efter den anden i mig, kommer jeg hurtigt op på den anbefalede væskemængde! – Og hér helt uden at labbe en masse kalorier i mig samtidig! Jeg har nemlig selv valgt smage, der alle er sukkerfrie, da jeg personligt ikke har lyst til at indtage raffineret sukker. Men til dem, der for eksempel hellere gør dét snarere end at indtage kunstige sødemidler (som jeg jo så gør..), er der virkelig også et hav af varianter! – Hvis ikke flere faktisk ?

Lige hér kan ses et udpluk af de smagsvarianter, der laves til Sodastream, og lige hér kan man få fingrene i de lækre sukkerfrie varianter (=Zero-serien), som jeg selv har leget med og er super begejstret for! I Zero-serien findes smagene:

  1. Pineapple/grapefruit
  2. Strawberry/watermelon
  3. Lemon/lime
  4. Orange

Min favorit er helt sikkert pineapple/grapefruit, og den, jeg mindst er begejstret for, er orange – mest fordi den er lidt kedelig sammenlignet med de andre. Dog har jeg fundet ud af, at et miks af lemon/lime og orange bliver helt fantastisk og dermed næsten deler 1. pladsen med pineapple/grapefruit ? – Og lige det dér med mikseriet er faktisk noget, jeg er blevet ret glad for! – Det lyder skørt, men smagene bliver super lækre, når man kombinerer dem! Det lyserøde glas på billederne hér er da også et miks af lemon/lime og strawberry/watermelon! ?

Nu til opskrift! – Du skal bruge:

  • Sodastream Spirit + medfølgende flaske
  • Smag efter lyst – her ses: pineapple/grapefruit (gul) & strawberry/watermelon + lemon/lime (lyserød)
  • Vand

Fyld flasken med koldt vand, sæt den i maskinen og hold knappen nede, indtil 3 “pift” lyder. Herefter løsriver du flasken fra maskinen og tilsætter en hel hætte af den ønskede smag til vandet. – Dog kun en halv hætte af hver variant ved et miks af to smage. Skru låg på og vend forsigtigt flasken rundt, så ekstraktet fordeler sig i væsken. Sæt flasken på køl og nyd derefter din helt hjemmegjorde læskedrik! – Den færdiglavede sodavand kan sagtens holde sig et par dage på køl! ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matchalatte