Bananpandekager med peanut butter

Rå dessertsandwiches med cashewkaramel

{Sponsoreret indhold}

I denne snack finder man ganske enkelt kombinationen af alt det bedste, der findes! – I hvert fald når det kommer til rawfood, desserter, snacks og alt, hvad der dertil hører ?

Treaten er noget af det simpleste at lave, da jeg ligesom i min seneste sandwichkreation har snydt lidt og brugt en færdiglavet dessertrulle som top og bund! – Men bare fordi produktet er præfabrikeret, betyder det bestemt ikke, at der er gået på kompromis med hverken smag eller kvalitet! – Det er nemlig en af Toftkærs skønne dessertruller, jeg har anvendt, og i hele denne nye serie af søde ruller er fokusset på såvel rene og naturlige råvarer som smag i særklasse! ?

Udover den lækre top og bund med noter af appelsin, æble og citron, udgøres den cremede midte af min hjemmelavede cashewkaramel, som jeg allerde har haft succes med at inkorporere i op til flere snacks efterhånden! – Eksempelvis blev mine seneste barer simpelthen alt for lækre, ligesom disse andre dessertsandwiches med en hjemmelavet top og bund med smag af kaffe også bare var et lækkert hit! ?

Selve karamellen er lavet med cashewsmør fra Vangsgaard Treat samt fedtreduceret kokosmel, dadler og lucumapulver! – Sidstnævnte kan sagtens udelades, men bidrager med et lille superfoodboost samt en smule karamellignende smag ?

Til en lille form (ca. 20 x 15 cm):

BUND/TOP: Start med at dele dessertrullen i to lige dele og tryk så først den ene halvdel (skåret i mindre stykker) ud i en filmbeklædt form ved at bruge noget af filmen som låg til at trykke ovenpå. Tag så bunden ud af formen (befriet fra film) og læg den på et spækbræt, mens du følger samme procedure for den sidste halvdel. Stil på køl, mens du laver karamellen.

KARAMEL: Blend alle ingredienserne i en foodprocessor med et
par stop undervejs for at skrabe karamellen sammen. Når en ensartet, cremet konsistens er opnået, smøres en passende mængde karamel ud på bunden, og toppen presses let ned oven på karamellen. Sæt det hele et par timer på frys og skær så ud i små sandwiches, som opbevares i en lufttæt beholder i fryseren for at bevare en fast midte ?

(Indlægget indeholder affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananpandekager med peanut butter